SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Avrasya Hastanesinin Başhekimi değişti

SAĞLIK 20.09.2019 - 11:08, Güncelleme: 20.09.2019 - 11:08
 

Avrasya Hastanesinin Başhekimi değişti

2007 yılından itibaren 12 yıldır Avrasya Hastanesi Zeytinburnu Başhekimliği görevini başarıyla yürüten Uzm. Dr. Türkan Uslu görevini Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanımız Prof. Dr. Ali Rıza Cenal’a devretti.

Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu her iki doktorumuza da güzel dileklerini ileterek, Uzm. Dr. Türkan Uslu’ya emeklerinden dolayı teşekkür plaketi, Prof. Dr. Ali Rıza Cenal’a hayırlı olsun çiçeği takdim etti.Meslektaşlarına, hastalarına, hastanenin en üst kademesinden en alt kademesine kadar herkese aynı samimiyet ve yardımseverlikle yaklaşan, yıllardır büyük çaba ve emeklerle kurumsal kalitemizde gelişmemizde önemli katkılar sağlayan, donanımlı bilgi beceri ve tecrübeleriyle kurumda önemli bir yer edinen Uzm. Dr. Türkan Uslu’ya tüm hastane yönetimi, doktorları, çalışanları adına teşekkür ediyor, Avrasya Hastanesi Zeytinburnu Başhekimi Prof. Dr. Ali Rıza Cenal’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. *Uzm. Dr. Türkan Uslu Nöroloji Uzmanlığı görevini hastanemizde devam ettirmektedir. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
2007 yılından itibaren 12 yıldır Avrasya Hastanesi Zeytinburnu Başhekimliği görevini başarıyla yürüten Uzm. Dr. Türkan Uslu görevini Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanımız Prof. Dr. Ali Rıza Cenal’a devretti.

Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu her iki doktorumuza da güzel dileklerini ileterek, Uzm. Dr. Türkan Uslu’ya emeklerinden dolayı teşekkür plaketi, Prof. Dr. Ali Rıza Cenal’a hayırlı olsun çiçeği takdim etti.Meslektaşlarına, hastalarına, hastanenin en üst kademesinden en alt kademesine kadar herkese aynı samimiyet ve yardımseverlikle yaklaşan, yıllardır büyük çaba ve emeklerle kurumsal kalitemizde gelişmemizde önemli katkılar sağlayan, donanımlı bilgi beceri ve tecrübeleriyle kurumda önemli bir yer edinen Uzm. Dr. Türkan Uslu’ya tüm hastane yönetimi, doktorları, çalışanları adına teşekkür ediyor, Avrasya Hastanesi Zeytinburnu Başhekimi Prof. Dr. Ali Rıza Cenal’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. *Uzm. Dr. Türkan Uslu Nöroloji Uzmanlığı görevini hastanemizde devam ettirmektedir.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.