SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Av.Fahri Biçer anısına ZİAD’da mevlit okutuldu

KÜLTÜR 20.01.2018 - 19:57, Güncelleme: 20.01.2018 - 19:57
 

Av.Fahri Biçer anısına ZİAD’da mevlit okutuldu

Geçen yıl aramızdan ani şekilde ayrılan Zeytinburnu eski Belediye Başkan Danışmanı Av.Fahri Biçer için sevenleri ve arkadaşları sene-i devriyesinde Zeytinburnu İşadamları Derneğinde toplandı.

Programa rahmetli Fahri Biçer’in babası kardeşi ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın , Başkan Yardımcıları Zafer Alsaç, Gökhan Kasap, Semih Demirci ile eski Başkan Yardımcılarından Aydın Çığrıkçı ve Fehmi Alaydın, ZİAD Başkanı Ayhan Özsoy,  İşadamları Ali Çebi, Mustafa Yiğit, Merkezefendi Mahallesi Muhtarı Nejdet Baykan, Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Saymanı Salih Zeki Durmuşoğlu, Hasan Ürün, Ömer Ekşioğlu, Kızılay Şube Başkanı Ayhan Balcı, Ensar Vakfı Şube Başkanı Faik Biçer ve çok sayıda arkadaşı katıldı. Kuran ı Kerim ile başlayan geceye Biçer’in mesai arkadaşları ve dostları katıldı. Programa katılanlar rahmetli Fahri Biçerin vefa duygusunu en iyi yaşayan ve yaşatan biri olarak tanındığını belirterek dualarla andılar. Program sonrası katılımcılara yemek ikramı yapıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Geçen yıl aramızdan ani şekilde ayrılan Zeytinburnu eski Belediye Başkan Danışmanı Av.Fahri Biçer için sevenleri ve arkadaşları sene-i devriyesinde Zeytinburnu İşadamları Derneğinde toplandı.

Programa rahmetli Fahri Biçer’in babası kardeşi ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın , Başkan Yardımcıları Zafer Alsaç, Gökhan Kasap, Semih Demirci ile eski Başkan Yardımcılarından Aydın Çığrıkçı ve Fehmi Alaydın, ZİAD Başkanı Ayhan Özsoy,  İşadamları Ali Çebi, Mustafa Yiğit, Merkezefendi Mahallesi Muhtarı Nejdet Baykan, Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Saymanı Salih Zeki Durmuşoğlu, Hasan Ürün, Ömer Ekşioğlu, Kızılay Şube Başkanı Ayhan Balcı, Ensar Vakfı Şube Başkanı Faik Biçer ve çok sayıda arkadaşı katıldı.

Kuran ı Kerim ile başlayan geceye Biçer’in mesai arkadaşları ve dostları katıldı. Programa katılanlar rahmetli Fahri Biçerin vefa duygusunu en iyi yaşayan ve yaşatan biri olarak tanındığını belirterek dualarla andılar. Program sonrası katılımcılara yemek ikramı yapıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.