SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Artı Akşam Lisesi YENİ Kayıt Dönemi başladı

EĞİTİM 12.08.2017 - 13:24, Güncelleme: 12.08.2017 - 13:24
 

Artı Akşam Lisesi YENİ Kayıt Dönemi başladı

Zeytinburnu ve Avcılar' da yıllardır eğitime yön veren anlayışı ile hizmet veren Artı Akşam Lise'sinde kayıt dönemi başladı.

''Öğretir, Mezun Eder'' sloganı ile hizmet veren ve Savaş Velioğu'nun kurucusu olduğu Artı Akşam Lisesi'nde kayıt dönemi başladı. Yaklaşan yeni eğitim öğretim yılı öncesinde yoğun bir talep olduğunu ifade eden Velioğlu, ''Öğrencilerimizin, okullarımıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi, bizleri cesaretlendiriyor.'' diyerek  lise mezunu olmanın eğitim hayatını devam ettirmekte çok önemli bir adım olduğunu vurguladı. Velioğlu ayrıca, zaman zaman Artı Akşam Lisesi'nin yan kuruluşuyuz diye reklam yapan bazı okulların olduğunu ve İstanbul Avcılar ve Zeytinburnu dışında herhangi bir şubelerinin de bulunmadığını ifade ederek; ''Ortak çalıştığımız da herhangi bir akşam lisesi yoktur.''dedi. www.artiaksamlisesi.com Zeytinburnu: 0212 546 55 00 Avcılar: 0212 541 51 51
Zeytinburnu ve Avcılar' da yıllardır eğitime yön veren anlayışı ile hizmet veren Artı Akşam Lise'sinde kayıt dönemi başladı.

''Öğretir, Mezun Eder'' sloganı ile hizmet veren ve Savaş Velioğu'nun kurucusu olduğu Artı Akşam Lisesi'nde kayıt dönemi başladı. Yaklaşan yeni eğitim öğretim yılı öncesinde yoğun bir talep olduğunu ifade eden Velioğlu, ''Öğrencilerimizin, okullarımıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi, bizleri cesaretlendiriyor.'' diyerek  lise mezunu olmanın eğitim hayatını devam ettirmekte çok önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Velioğlu ayrıca, zaman zaman Artı Akşam Lisesi'nin yan kuruluşuyuz diye reklam yapan bazı okulların olduğunu ve İstanbul Avcılar ve Zeytinburnu dışında herhangi bir şubelerinin de bulunmadığını ifade ederek; ''Ortak çalıştığımız da herhangi bir akşam lisesi yoktur.''dedi.

www.artiaksamlisesi.com

Zeytinburnu: 0212 546 55 00

Avcılar: 0212 541 51 51

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.