SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Arpacık Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Kurul ilanı

KÜLTÜR 22.04.2017 - 15:36, Güncelleme: 22.04.2017 - 15:36
 

Arpacık Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Kurul ilanı

Giresun ili Espiye ilçesi Arpacık Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği 13.Genel Kurulu bu ilana göre yapılacaktır. Tüm üyelerine duyurulur.

Giresun ili Espiye ilçesi Arpacık Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği  Yönetim kurulumuzun kararı sonrasında yapılacak olan olağan 13.Genel kurul toplantısı 14.05.2017 Pazar Günü Saat: 13.00’da Veliefendi Mahallesi 75/2 Sokak No:74-A  Zeytinburnu Adresinde bulunan Dernek Lokalinde aşağıda belirtilen gündemle yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 21.05.2017 Pazar günü Saat 13.00’da aynı gündemle tekrarlanacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur. GÜNDEM 1 – Açılış ve Yoklama 2 – Kongre Başkanlık Divanı seçimi 3 – Saygı duruşu ve İstiklal Marşı 4 – Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi 5 – Yönetim ve Denetim Kurulu ibrası 6 – Kesin bütçe ve tahmini bütçenin görüşülerek onaylanması 7 – Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi 8 – Dilek ve temenniler 9 – Kapanış Yönetim Kurulu Adına Başkan AHMET BIYIK
Giresun ili Espiye ilçesi Arpacık Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği 13.Genel Kurulu bu ilana göre yapılacaktır. Tüm üyelerine duyurulur.

Giresun ili Espiye ilçesi Arpacık Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği  Yönetim kurulumuzun kararı sonrasında yapılacak olan olağan 13.Genel kurul toplantısı 14.05.2017 Pazar Günü Saat: 13.00’da Veliefendi Mahallesi 75/2 Sokak No:74-A  Zeytinburnu Adresinde bulunan Dernek Lokalinde aşağıda belirtilen gündemle yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 21.05.2017 Pazar günü Saat 13.00’da aynı gündemle tekrarlanacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur.

GÜNDEM

1 – Açılış ve Yoklama
2 – Kongre Başkanlık Divanı seçimi
3 – Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
4 – Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi
5 – Yönetim ve Denetim Kurulu ibrası
6 – Kesin bütçe ve tahmini bütçenin görüşülerek onaylanması
7 – Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi
8 – Dilek ve temenniler
9 – Kapanış

Yönetim Kurulu Adına Başkan AHMET BIYIK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.