SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Arısoy'dan, Zeytinburnu Spor Müjdesi

GÜNDEM 27.02.2019 - 16:36, Güncelleme: 27.02.2019 - 16:36
 

Arısoy'dan, Zeytinburnu Spor Müjdesi

Zeytinburnu Stadyumu projesiyle ilgili konuşan AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, "Stadyum inşa edildikten sonra Zeytinburnu Spor Kulübümüz İnşallah eski günlerine döner. Orada hep birlikte Zeytinburnu'muzun kazandığı maçlara sevinir, deplasmanlarına birlikte gider oluruz" dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi yürüttüğü kampanya ve projeleriyle dikkat çeken AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine hız kazandırdı.Gün içerisinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Arısoy, Zeytinburnulu vatandaşlara karanfil dağıttı. Esnafa hayırlı işler dileyerek dua ve destek talep etti. AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, Öz Karadeniz Düzceliler Derneği ve Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği'nde vatandaşlarla hasbihal etti. "İş adamlarından bir öncülük ortaya çıkarsa memnuniyetle destek oluruz" Zeytinburnu Stadyumu projesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Arısoy, "Zeytinburnu Stadyumu'nun mülkiyet problemi sebebiyle geçen dönem tamamlamak nasip olmadı. İnşallah önümüzdeki dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte İstanbul'umuza, Zeytinburnu'muza yakışır modern bir stadyum inşa edeceğiz. Stadyum inşa edildikten sonra Zeytinburnu'muz İnşallah eski günlerine döner. Orada hep birlikte Zeytinburnu'muzun kazandığı maçlara sevinir deplasmanlarına birlikte gider oluruz. Biz altyapısını böylelikle tamamlamış olacağız. Bir inisiyatif ortaya çıkarsa, iş adamlarından bir öncülük ortaya çıkarsa memnuniyetle ve seve seve Zeytinburnu Spor Kulübü'ne destek olacağımızı buradan da beyan etmiş olalım" dedi. "Herkesin yüzünü ağartacak bir çaba, bir gayret, bir azim içerisinde olacağız" Arısoy, "15 yılda Zeytinburnu Belediyesi'nde elde ettiğimiz tecrübe, deneyim, Toplu Konut İdaresi'ndeki birikimimiz, orada Türkiye'deki konut uygulamaları ile ilgili yaptığımız çalışmalar, gördüğümüz uygulamalar, kentsel dönüşüm konusundaki Türkiye genelindeki çalışmalar ve bakanlık tecrübesiyle, Allah nasip ederse bize gönül verenler başta olmak üzere herkesin yüzünü ağartacak bir çaba, bir gayret, bir azim içerisinde olacağımızı buradan Düzceli hemşehrilerimizin huzurunda bir kez daha tekrar etmiş olayım" dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu Stadyumu projesiyle ilgili konuşan AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, "Stadyum inşa edildikten sonra Zeytinburnu Spor Kulübümüz İnşallah eski günlerine döner. Orada hep birlikte Zeytinburnu'muzun kazandığı maçlara sevinir, deplasmanlarına birlikte gider oluruz" dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi yürüttüğü kampanya ve projeleriyle dikkat çeken AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine hız kazandırdı.Gün içerisinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Arısoy, Zeytinburnulu vatandaşlara karanfil dağıttı. Esnafa hayırlı işler dileyerek dua ve destek talep etti. AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, Öz Karadeniz Düzceliler Derneği ve Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği'nde vatandaşlarla hasbihal etti.

"İş adamlarından bir öncülük ortaya çıkarsa memnuniyetle destek oluruz"

Zeytinburnu Stadyumu projesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Arısoy, "Zeytinburnu Stadyumu'nun mülkiyet problemi sebebiyle geçen dönem tamamlamak nasip olmadı. İnşallah önümüzdeki dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte İstanbul'umuza, Zeytinburnu'muza yakışır modern bir stadyum inşa edeceğiz. Stadyum inşa edildikten sonra Zeytinburnu'muz İnşallah eski günlerine döner. Orada hep birlikte Zeytinburnu'muzun kazandığı maçlara sevinir deplasmanlarına birlikte gider oluruz. Biz altyapısını böylelikle tamamlamış olacağız. Bir inisiyatif ortaya çıkarsa, iş adamlarından bir öncülük ortaya çıkarsa memnuniyetle ve seve seve Zeytinburnu Spor Kulübü'ne destek olacağımızı buradan da beyan etmiş olalım" dedi.

"Herkesin yüzünü ağartacak bir çaba, bir gayret, bir azim içerisinde olacağız"

Arısoy, "15 yılda Zeytinburnu Belediyesi'nde elde ettiğimiz tecrübe, deneyim, Toplu Konut İdaresi'ndeki birikimimiz, orada Türkiye'deki konut uygulamaları ile ilgili yaptığımız çalışmalar, gördüğümüz uygulamalar, kentsel dönüşüm konusundaki Türkiye genelindeki çalışmalar ve bakanlık tecrübesiyle, Allah nasip ederse bize gönül verenler başta olmak üzere herkesin yüzünü ağartacak bir çaba, bir gayret, bir azim içerisinde olacağımızı buradan Düzceli hemşehrilerimizin huzurunda bir kez daha tekrar etmiş olayım" dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.