SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Arısoy, Belediyeyi Zeytinburnu Halkıyla birlikte yöneteceğiz

GÜNDEM 05.02.2019 - 12:17, Güncelleme: 05.02.2019 - 12:17
 

Arısoy, Belediyeyi Zeytinburnu Halkıyla birlikte yöneteceğiz

AK Parti Zeytinburnu Adayı Ömer Arısoy, esnafa kendi cep telefonu numarasının yazılı olduğu kartvizitleri dağıttı. Bir esnafın Başkanları seçimden seçime görüyoruz yakarışına Arısoy, bunun benim için söyleyemezsiniz.

Bu benim ilk dönemim. İnşallah 5 yıl sonra huzurunuza Makamında hiç oturmayan hep sizi aranızda olan bir başkan olarak gönül rahatlığıyla geleceğim. Zeytinburnu Belediyesini Sizlerle birlikte yöneteceğiz dedi.  Yeşiltepe Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren AK Parti Zeytinburnu Adayı Ömer Arısoy, esnafa kendi cep telefonu numarasının yazılı olduğu kartvizitleri dağıttı. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde esnafla sık sık bir araya gelen AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy'un bugünkü durağı Yeşiltepe Mahallesi oldu. Konyalı Cami'nde start veren Arısoy, mahalle esnafını dükkanlarında ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Arısoy, mahalle esnafına ön yüzünde kendi cep telefonu numarasının bulunduğu arka yüzünde ise biyografisinin yer aldığı kartvizitleri dağıttı. 24 saat telefonun açık olduğunu belirten Arısoy istek, öneri ve şikayetleri arayarak söyleyebileceklerini ifade etti. Arısoy, sömestr tatilinin ardından ilk ders gününün okul çıkışında öğrencilerle karşılaştı. Öğrencilere derslerine çalışmaları yönünde tavsiyeler vererek velilerine selam gönderdi. Ziyaretler esnasında öğrencilere ve esnafa atkı dağıttı. Esnaf ziyaretlerinin son durağı bir mobilya mağazası oldu. Mağaza sahiplerinin taziyesi olduğunu öğrenen Arısoy, merhum için dua okudu. Yeşiltepe esnaf ziyaretlerini burada sonlandıran Arısoy, farklı mahallerde saha çalışmasına devam etmek üzere ayrıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
AK Parti Zeytinburnu Adayı Ömer Arısoy, esnafa kendi cep telefonu numarasının yazılı olduğu kartvizitleri dağıttı. Bir esnafın Başkanları seçimden seçime görüyoruz yakarışına Arısoy, bunun benim için söyleyemezsiniz.

Bu benim ilk dönemim. İnşallah 5 yıl sonra huzurunuza Makamında hiç oturmayan hep sizi aranızda olan bir başkan olarak gönül rahatlığıyla geleceğim. Zeytinburnu Belediyesini Sizlerle birlikte yöneteceğiz dedi.  Yeşiltepe Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren AK Parti Zeytinburnu Adayı Ömer Arısoy, esnafa kendi cep telefonu numarasının yazılı olduğu kartvizitleri dağıttı. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde esnafla sık sık bir araya gelen AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy'un bugünkü durağı Yeşiltepe Mahallesi oldu. Konyalı Cami'nde start veren Arısoy, mahalle esnafını dükkanlarında ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Arısoy, mahalle esnafına ön yüzünde kendi cep telefonu numarasının bulunduğu arka yüzünde ise biyografisinin yer aldığı kartvizitleri dağıttı. 24 saat telefonun açık olduğunu belirten Arısoy istek, öneri ve şikayetleri arayarak söyleyebileceklerini ifade etti. Arısoy, sömestr tatilinin ardından ilk ders gününün okul çıkışında öğrencilerle karşılaştı. Öğrencilere derslerine çalışmaları yönünde tavsiyeler vererek velilerine selam gönderdi. Ziyaretler esnasında öğrencilere ve esnafa atkı dağıttı. Esnaf ziyaretlerinin son durağı bir mobilya mağazası oldu. Mağaza sahiplerinin taziyesi olduğunu öğrenen Arısoy, merhum için dua okudu. Yeşiltepe esnaf ziyaretlerini burada sonlandıran Arısoy, farklı mahallerde saha çalışmasına devam etmek üzere ayrıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.