SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Arapların Tercihi aberna Tekstil

SİYASET 22.01.2020 - 19:40, Güncelleme: 22.01.2020 - 19:40
 

Arapların Tercihi aberna Tekstil

Tekstil sektöründe 15 yıllık deneyime sahip Emin Yüce tarafından kurulan aberna Tekstil Zeytinburnu’nda Bayan tesettür giyim modelleri üretiyor. Orta sınıfa yönelik modeller üreten aberna Tekstil’in ardından Başarılı işadamı Emin Yüce 2019 Yılında Üst sınıfa hitap edecek olan Esse Life’i kurdu. Her iki Firmada ürünlerini Cezayir, Filistin ve Irak gibi pek çok Arap ülkesine ihraç ediyor. Arap ülkelerinde aberna markasıyla önemli bir başarı yakalamış olan firma hakkındaki ayrıntılı bilgileri firma sahibi Emin Yüce Zeytinburnu TV izleyicileriyle paylaştı. 

aberna Tekstil’in sahibi İşadamı Emin Yüce firmanın yükselen grafiğini, yeni yatırımlarını ve 2021 hedeflerini şöyle anlattı. aberna Tekstil markasıyla yaklaşık 15 yıldır tekstille sektöründeyiz. Daha önce deri sektöründeydik. 2002 sonrası Deri sektöründe yaşanan büyük krizin ardından Tekstil sektörüne girmeye karar verdik. Markamızın isimin belirlerken uzun süre fizibilite yaptık. En son doğup büyüdüğümüz topraklardan ilham aldık. Diyarbakır/Çermik’in 500 Yıl önceki adı Aberna’ymış. Bize buradan yola çıkarak firmamıza böylesine önemli bir ismi verdik. Aberna Markasını hem tekstil sektöründe Dünya’ya tanıtıyoruz hem de bu isimle Doğu büyüdüğümüz toraklara tanıtım katkısı sağlıyoruz.  aberna Tekstil Markasıyla biz tesettür giyiminde daha çok orta sınıfa hitap ediyoruz. İç piyasada Türkiye’nin tamamına ürünlerimizi veriyoruz. Libya,Cezayir ve Filistin ağırlıklı olmak üzere neredeyse Arap Ülkelerinin tamamına ihracaat yapıyoruz. Markamız Aberna Tekstil Arap Dünyasının genelinde tanınan bir firma. Ülkemize gelen işadamları ellerinde Aberna kartıyla gelip Zeytinburnu’nda bizi buluyorlar. Arap Ülkelerinin %90'ı Ürünün etiketinde Made-in Turkey olmazsa o ürünün almazlar. Bizim tercih edilmemizin en önemli yanı da Türk markasıyla ihracat yapmamızdır.  aberna Tekstil’e ürün ham kumaş olarak giriyor ve yüzlerce model olarak çıkıyor. Modellerin tamamı firmamıza aittir. 50-60 kişilik çalışan kadromuz var. Onlarla beraber dikim yapıp ihracatımızı gerçekleştiriyoruz. Tabi ki önce model, model çok önemli ve modelden sonra genellikle fiyata bakılıyor. aberna Tekstil bütün ürünlerinin tasarım ve üretim aşamalarını kendi bünyesinde yaparak "Kaliteli Ürün, Uygun Fiyat" sloganıyla sektörde adından söz ettirmektedir  aberna Tekstil İLETİŞİM: Beştelsiz Mahallesi 309 Sokak No: 8/A Zeytinburnu İstanbul TEL: 0 532 061 96 40 ESSE TEKSTİL İLETİŞİM: Beştelsiz Mahallesi 309 Sokak No: 7 Zeytinburnu İstanbul TEL: 0 532 061 96 40 Emin YÜCE kimdir? Emin Yüce 1977 Diyarbakır İli Çermik ilçesi doğumludur. Diyarbakır'dan Zeytinburnu'nda göçerek yerleşen Yüce bir süre çeşitli işlerde çalıştıktan sonra Kendi şirketi olan Aberna Tekstili kurarak iş hayatına atıldı. Tekstil alanında faaliyet gösteren Aberna Tekstil'in Yönetim Kurulu Başkanı olan Emin Yüce bir Dönem Zeytinburnu Meclis Üyeliği görevini ve Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneğinin Başkanlığını yaptı. Aberna Tekstil’in ardından Tesettür Firmasında üst sınıfa hizmet verecek olan Esse Life’i 2019 yılında kurdu.  25 Yıldır Zeytinburnu'nda ikamet eden Yüce evli ve iki çocuk babasıdır. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Tekstil sektöründe 15 yıllık deneyime sahip Emin Yüce tarafından kurulan aberna Tekstil Zeytinburnu’nda Bayan tesettür giyim modelleri üretiyor. Orta sınıfa yönelik modeller üreten aberna Tekstil’in ardından Başarılı işadamı Emin Yüce 2019 Yılında Üst sınıfa hitap edecek olan Esse Life’i kurdu. Her iki Firmada ürünlerini Cezayir, Filistin ve Irak gibi pek çok Arap ülkesine ihraç ediyor. Arap ülkelerinde aberna markasıyla önemli bir başarı yakalamış olan firma hakkındaki ayrıntılı bilgileri firma sahibi Emin Yüce Zeytinburnu TV izleyicileriyle paylaştı. 

aberna Tekstil’in sahibi İşadamı Emin Yüce firmanın yükselen grafiğini, yeni yatırımlarını ve 2021 hedeflerini şöyle anlattı. aberna Tekstil markasıyla yaklaşık 15 yıldır tekstille sektöründeyiz. Daha önce deri sektöründeydik. 2002 sonrası Deri sektöründe yaşanan büyük krizin ardından Tekstil sektörüne girmeye karar verdik. Markamızın isimin belirlerken uzun süre fizibilite yaptık. En son doğup büyüdüğümüz topraklardan ilham aldık. Diyarbakır/Çermik’in 500 Yıl önceki adı Aberna’ymış. Bize buradan yola çıkarak firmamıza böylesine önemli bir ismi verdik. Aberna Markasını hem tekstil sektöründe Dünya’ya tanıtıyoruz hem de bu isimle Doğu büyüdüğümüz toraklara tanıtım katkısı sağlıyoruz. 

aberna Tekstil Markasıyla biz tesettür giyiminde daha çok orta sınıfa hitap ediyoruz. İç piyasada Türkiye’nin tamamına ürünlerimizi veriyoruz. Libya,Cezayir ve Filistin ağırlıklı olmak üzere neredeyse Arap Ülkelerinin tamamına ihracaat yapıyoruz. Markamız Aberna Tekstil Arap Dünyasının genelinde tanınan bir firma. Ülkemize gelen işadamları ellerinde Aberna kartıyla gelip Zeytinburnu’nda bizi buluyorlar. Arap Ülkelerinin %90'ı Ürünün etiketinde Made-in Turkey olmazsa o ürünün almazlar. Bizim tercih edilmemizin en önemli yanı da Türk markasıyla ihracat yapmamızdır. 

aberna Tekstil’e ürün ham kumaş olarak giriyor ve yüzlerce model olarak çıkıyor. Modellerin tamamı firmamıza aittir. 50-60 kişilik çalışan kadromuz var. Onlarla beraber dikim yapıp ihracatımızı gerçekleştiriyoruz. Tabi ki önce model, model çok önemli ve modelden sonra genellikle fiyata bakılıyor. aberna Tekstil bütün ürünlerinin tasarım ve üretim aşamalarını kendi bünyesinde yaparak "Kaliteli Ürün, Uygun Fiyat" sloganıyla sektörde adından söz ettirmektedir 

aberna Tekstil İLETİŞİM: Beştelsiz Mahallesi 309 Sokak No: 8/A Zeytinburnu İstanbul TEL: 0 532 061 96 40
ESSE TEKSTİL İLETİŞİM: Beştelsiz Mahallesi 309 Sokak No: 7 Zeytinburnu İstanbul TEL: 0 532 061 96 40

Emin YÜCE kimdir?

Emin Yüce 1977 Diyarbakır İli Çermik ilçesi doğumludur. Diyarbakır'dan Zeytinburnu'nda göçerek yerleşen Yüce bir süre çeşitli işlerde çalıştıktan sonra Kendi şirketi olan Aberna Tekstili kurarak iş hayatına atıldı. Tekstil alanında faaliyet gösteren Aberna Tekstil'in Yönetim Kurulu Başkanı olan Emin Yüce bir Dönem Zeytinburnu Meclis Üyeliği görevini ve Diyarbakır Çermik Çüngüşlüler Derneğinin Başkanlığını yaptı. Aberna Tekstil’in ardından Tesettür Firmasında üst sınıfa hizmet verecek olan Esse Life’i 2019 yılında kurdu.  25 Yıldır Zeytinburnu'nda ikamet eden Yüce evli ve iki çocuk babasıdır.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.