SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ara Tatili Fırsat Bilen Öğrenciler Buz Adası’na Koştu

GÜNDEM 15.11.2022 - 13:21, Güncelleme: 15.11.2022 - 13:21
 

Ara Tatili Fırsat Bilen Öğrenciler Buz Adası’na Koştu

Avrupa’nın en büyük tesisi Zeytinburnu Buz Adası; ara tatile çıkan öğrenciler için hem eğitici hem öğretici bir alternatif oldu.

2022- 2023 yılı eğitim – öğretim döneminin ilk ara tatili başladı. Milyonlarca öğrencinin 14-18 Kasım tarihleri arasında yapacağı tatilde Zeytinburnu Belediyesi Buz Adası yediden yetmişe kayak severler için bir alternatif oldu.Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Hem profesyonel takımların hem de her yaş kesiminden vatandaşların spor yapabilecekleri bir alan oluşturduk. Aynı zamanda uluslararası maçlara da ev sahipliği yapıyoruz. Ara tatil boyunca başta Zeytinburnu olmak üzere İstanbul’da buz sporlarına ilgi duyan herkesi Buz Adası’na davet ediyorum.” dedi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan 39 bin metrekarelik alana sahip Buz Adası’nda bulunan 2 adet olimpik pistte bir seansta 200 kişi aynı anda spor yapabilme imkânı buluyor. Serbest seanslar ara tatile özel şekilde planlandı. Seanslarda patenlerin yanı sıra koruyucu ekipmanlar da Zeytinburnu Belediyesi Buz Adası misafirlerinin kullanımına ücretsiz şekilde sunuluyor. Zeytinburnu Buz Adası Seans Kayıt İçin: https://zeybim.zeytinburnu.bel.tr/ Bilgi almak için: 444 1984‘ü arayabilirsiniz.
Avrupa’nın en büyük tesisi Zeytinburnu Buz Adası; ara tatile çıkan öğrenciler için hem eğitici hem öğretici bir alternatif oldu.

2022- 2023 yılı eğitim – öğretim döneminin ilk ara tatili başladı. Milyonlarca öğrencinin 14-18 Kasım tarihleri arasında yapacağı tatilde Zeytinburnu Belediyesi Buz Adası yediden yetmişe kayak severler için bir alternatif oldu.Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Hem profesyonel takımların hem de her yaş kesiminden vatandaşların spor yapabilecekleri bir alan oluşturduk. Aynı zamanda uluslararası maçlara da ev sahipliği yapıyoruz. Ara tatil boyunca başta Zeytinburnu olmak üzere İstanbul’da buz sporlarına ilgi duyan herkesi Buz Adası’na davet ediyorum.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan 39 bin metrekarelik alana sahip Buz Adası’nda bulunan 2 adet olimpik pistte bir seansta 200 kişi aynı anda spor yapabilme imkânı buluyor. Serbest seanslar ara tatile özel şekilde planlandı. Seanslarda patenlerin yanı sıra koruyucu ekipmanlar da Zeytinburnu Belediyesi Buz Adası misafirlerinin kullanımına ücretsiz şekilde sunuluyor.

Zeytinburnu Buz Adası Seans Kayıt İçin: https://zeybim.zeytinburnu.bel.tr/

Bilgi almak için: 444 1984‘ü arayabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.