Seycan Seramik gençliğe sahip çıktı

Seycan Seramik Zeytinburnu’nun köklü kulüplerinden Eroğlu Spor, Yıldız Spor ve Tepebağ Spor’un Amatör A Takımlarına sponsor oldu. Bu üç Kulübün A Takımlarının Sponsoru artık Seycan Seramik olacak. Seycan Seramik’in Merkez Binasında Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Topal ile bir araya gelen Eroğluspor Kulübü Başkan Vekili Şükrü İpek, Yıldız Spor kulüp Başkanı Şevket Serbest ve Tepebağ Spor Kulüp Başkanı Mennan Çayır sponsorluk anlaşmasını imzaladılar. 

İmzalar atıldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Seycan Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Topal gençliğe verdiklerini önemin altını çizdi. Başarılı iş insanı Topal konuşmasına şöyle devam etti. Biz projemizi önce Amatör Kulüpler Başkanı Şenol Yurtseven başkanımızla paylaştık o çok menün kaldı. Ardından projeyi hayata geçirmeye karar verdik. Malumunuz son zamanlarda toplumumuzda gençliğimizle ilgili dezenformasyon var. Bunu nasıl önleriz ve gençliğe nasıl sahip çıkarız diyerek aile şirketimizde istişare sonucu yola çıktık ve dedik ki gençlerimize sahip çımanın bir ilki ilk dokunuş olsun dedik. Bu aşamada da sporu çok önemsiyoruz. Spor sayesinde gençlere daha kolay sahip çıkabildiğimizi ve onları bir arada tutabildiğimiz biliyoruz. Dolayısıyla amatör bu işin en can alıcı noktası ve en zayıf halkası. İşte bu halkayı ne kadar güçlendirirsek o gençler bundan daha çok istifa edecekler diye düşünüyoruz. Bizlere böyle bir fırsat verdikleri için Kulüp Başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizim Seycan Seramik olarak ana fikrimiz şu 'Gencimize sahip çıkamazsak geleceğimizi kurtaramayız'. İnşallah bu çalışmalarımız Kulüpler bazında başladı, Okullar v e Sağlık kuruluşları bazında da devam edecek dedi. 

Eroğluspor Kulübü Başkan Vekili Şükrü İpek, Yıldız Spor kulüp Başkanı Şevket Serbest ve Tepebağ Spor Kulüp Başkanı Mennan Çayır’da Seycan Seramik ve yönetim Kurulu Başkanları Eyüp Topal ile Adem Topal bir ilki başlattılar ve amatör takımlarımıza sponsor oldular. Bu sadece bir sponsorluktan ibaret değildir. Eyüp Bey bunun önemini şu sözle ‘Gencimize sahip çıkamazsak geleceğimizi kurtaramayız’ diyerek çok net bir şeklide ifade etti. Seycan Seramik inşallah diğer firmalara örnek olacak ve gençliğe sahip çıkma projesi kartopu misali büyüyecektir dediler.