Sante Plus Grup Türk Bayrağını Balkanlarda dalgalandırıyor

2001 Yılında Derman Hastanesi olarak ve 2008 Yılında Sante Plus Hastanesi olarak ismi değişen İstanbul’un ilk özel Hastanelerinden biri olan Özel Sante Plus Hastanesi sağlık sektöründe ve sağlık turizminde Dünya‘nın birçok ülkesinde Türk Bayrağını büyük bir gururla temsil ediyor. Özel Sante Plus Hastanesi ülkemizi temsil ettiği en önemli bölgelerden biri Balkanlar. Balkanlarda hızla markalaşmasını devam ettiren Özel Sante Plus Grup, Makedonya Üsküp’te ki mevcut Sante Plus hastanesine ek olarak Kosova Priştine'de ve Arnavutluk Tiranda iki özel hastaneyi daha hizmete soktu. 

Özel Sante Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Behçet Kara gazetemize şu açıklamaları yaptı. Türkiye son 20 yılda sağlık sektöründe önemli bir ivme kazandı. Artık Dünya’nın bir çok ülkesinden sağlık hizmeti almak için ülkemize adeta akın var. Bizde bunu gördük ve farklı bir yol seçtik. Ülkemize gelerek sağlık hizmeti almaya çalışan hastalarımızın bu kez  ayağına hastanemizi ve hizmeti götürdük. Bu uygulamayı Balkanlarda yaptık ve Hastanelerimiz büyük ilgi gördü. Balkanlarda o ülkenin bayrağının yanında Türk Bayrağını dalgalandırmak buna vesile olmak bizleri gururlandırıyor.  
 
Balkanlarda Sante Plus'ın yaptığı atılımlarla halktan büyük teveccüh gördüğünü  kendilerinin de şifa kapılarını o ülkeye  taşımanın mutluluğunu yaşadığını belirten Özel Sante Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Behçet Kara, Atalarımızla 400-500 sene beraber yaşayan acı tatlı günler paylaşan balkan halkıyla bugün bir başka şekilde beraber yaşıyoruz. Atalarımızdan aldığımız yarış ve hizmet bayrağını bugün bir başka şekilde  yani o insanlara şifa kapısı olarak gönlümüzü ve kapımızı açmış durumdayız. Allah bizi bu yolculuğumuzda mahcup etmesin ' dedi.

Trabzon’umuzun başarılı işadamlarından biri olan Özel Sante Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Behçet Kara her platformda Trabzon ve Trabzonluların yanında olmaya devam ediyor. 20 – 23 Eylül 2018 tarihlerinde Yenikapı'da yapılan Trabzon tarihi günlerinde Sante Plus hastanesi çok güzel bir stantla hemşerilerine hizmet verdi. Trabzon’un başarılı bakanlarından İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Yine Trabzon’un başarılı siyasetçilerinden AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve CHP Genel sekreteri Akif Hamza Çebi Sante Plus Hastanesinin stantını ziyaret ettiler. Bakanları ve siyasiler Başhekim Uzm. Dr. Behçet Kara’dan hastanenin yatırımları hakkında bilgi aldı ve özellikle Balkanlara yapılan sağlık yatırımlarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL