Siyer-i Nebi yarışmasına yoğun katılım

Sınav sonuçları neticesinde dereceye giren öğrencilere; AGD-MGV Genel Merkezi birinciye 5 BİN TL, İkinciye 4 BİN BİN TL, Üçüncüye 3  BİN TL, Dördüncüye 2 BİN TL, Beşinciye ise BİN TL verecek.

AGD Zeytinburnu şubesi ise, Zeytinburnu'nda Dereceye girenlere, Birinciye 1000 TL, İkinciye 750 TL, 500 TL. Dördüncüye ve Beşinciye ise 300 TL veriyor. Sınav Sonuçları 31 Aralık 2019 Salı günü efendimizinizinde.com’dan açıklanacaktır. Ödüller ise 31 Aralık Salı günü AGD Zeytinburnu Şubesinin düzenleyeceği, Kazlıçeşme Kültür Merkezi, Akdeniz Nikah Salonunda yapılacak olan Mekke'nin Fethi programında öğrencilerimize takdim edilecek.

AGD Zeytinburnu Şube Başkanı Tacettin Özer Gazetemize yaptığı kısa açıklamada, Genel Merkezimize, AGD Zeytinburnu Yönetim Kuruluna, Zeytinburnu İlçe Kaymakamımıza, ilçe Milli Eğitim Müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimize, Okul müdürlerimize, Öğretmenlerimize, Sınav esnasında görevli olan tüm kardeşlerime, yarışmamıza başvuran tüm öğrenci kardeşlerimize ve onlara destek olan tüm velilerimize ve gönüldaşlarımıza çok teşekkür ediyorum dedi.