AK Parti Zeytinburnu’nda Halef-Selef Bayramlaşma

AK Parti Zeytinburnu’nda ki Kurban Bayramı bayramlaşma programına, İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Belediye Başkanı Murat Aydın, Adı Genel Merkez tarafından Ünver sonrası dönem için açıklanan Metin Develi ve teşkilat mensupları katıldı.

İlk sözü belediye Başkanı Murat Aydın aldı. Bugüne kadar partiye Zeytinburnu’nda verdiği desteklerden dolayı Bahattin Ünver’e teşekkür etti. Bundan sonra da beraberiz diyerek ekledi. Aydın, genel merkez tarafından adı açıklanan metin Develi’ye de yeni görevinde başarılar diledi. Hereksin bayramı kutladı ve programdan ayrıldı.

Ardından ilçe Başkanı Bahattin Ünver sözü Metin Develi’ye verdi. Develi, beni siyasete kazandıran ilçe başkanımız değerli ağabeyim Bahattin Ünver’e teşekkür ediyorum. Bundan sonra hep beraber daha güzel işlere imza atmak için çalışacağız. Bayramınız mübarek olsun dedi.

Son sözü deneyimli ilçe başkanı Bahattin Ünver aldı. Bahattin Başkan konuşmasında genel merkezimiz benden sonra ilçe Başkanlığı için bir arkadaşımızı Meclis üyemizin adını açıkladı. Ünver sizlerle delege yemeğinde bir araya geleceğiz orada daha geniş istişare etme imkanı bulacağız dedi. Başkan Ünver sözlerine arakan ile devam etti.

"Bayramın dünyada yaşanan adaletsizliklerin, zulmün, eşitsizliğin son bulmasına vesile olmasını Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum. Özellikle Arakan'da yaşanan sistematik katliamın ve zulmün bir an önce son bulmasını temenni ediyorum. Dünya kamuoyunu burada yaşanan insanlık dışı zulme karşı durmaya davet ediyorum. Sadece Müslümanlara karşı değil dünyanın neresinde bir zulüm varsa biz ona karşıyız. Yüce dinimiz İslam adalet ve barışı emrediyor.

Türk Devleti, Cumhurbaşkanımız Arakan'da, Filistin'de dünyanın her neresinde bir insanlık dramı yaşanırsa onun karşısında dimdik durmuş, insani yardım noktasında elinden gelenin fazlasını yapmaktan geri kalmamıştır. Tüm dünyanın bu insanlık dramı karşısında birlik olmasını bekliyoruz. Allah'ın vaadi haktır ve gerçekleşecektir. Allah'ın adaleti de mutlaktır. Bu güzel bayram günü dünyada yaşanan tüm zulümlerin sona ermesini temenni ediyorum." Dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL