AK Parti Nuri paşa Mahallesi seçim irtibat bürosunu açtı

AK Parti Nuriapaşa mahalle Başkanı geniş katılımla açılan seçim irtibat bürosunun ardından açılışa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Uluocak yaptığı kısa konuşmada 16 Nisan akşamına kadar gece gündüz sokaktayız inşallah güzel bir netice le tarih yazacağız dedi. Nuriapa Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışına,  İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Belediye Başkanı Murat Aydın, Kadın kolları başkanı Emine Çakır ve yönetimi gençlik kolları başkanı Serdar Duran ve yönetimi, meclis üyeler, ilçe yürütme ve yönetimi il sorumlusu Asuman Sula Durmuşoğlu, milletvekili adayı sevgili Reşide Yüksel ve ak teşkilat mensupları katıldı. AK Parti Nurpaşa Seçim irtibat bürosu her gün saat 10:00 ila 22:00 arası açık olup Adres: Nuripaşa mahallesi 67.sokak no 16/a kubbeli camii karşısında vatandaşa hizmet edecek.
Açılışta kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti’nin sağlık alanında yaptığı devrimlerden bahsetti. Yeni sistemin getireceği yenilikleri anlattı.

Ak Parti 15 yılda inanılmazı başararak ülkemizi adını tüm dünyada söz sahibi yapacak bir konuma getirdi. İşte bu istikrarlı çizgiyi korumak ve kalıcı hale getirmek için halkımızın yüksek oranda evet diyeceğine inanıyorum. Vatandaşımız Türkiye’nin işleyen sisteminde aksaklıkların olmasını hiçbir zaman istemediği gibi, işleyen iradenin de hızlı olmasını ister. Bürokrasinin engel olmadığı yerlerde büyüme de kaçınılmaz bir hal alır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle milletin makamı olacak olan yerlerin bürokrasiye takılma gibi bir lüksü kalmayacak. İşleyen makinenin aksamadan sürekli üretim yapması gibi, çalışan bir sistemin olması ülkemizi son derece büyütecektir.

Başkan Aydın konuşmasının sonunda desteğinden dolayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliye ’de teşekkür etti.
AK Parti ilçe Başkanı Bahattin Ünver,  Türkiye ve özellikle bölgemiz Fetö, terör ve darbeci zihniyetten çok çileler çekti. Artık böyle sıkıntıların bölgemizi bir daha sarmala almaması için, odakların değil milletin dediğinin olması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin halkımızın sarsılmaz iradesiyle mutlaka yüksek evet oyuyla geçmesi gerekiyor. Bu konuda herkese büyük görevler düşüyor. Kararlıyız. Çünkü belki de elimize bir daha böyle fırsat geçmeyecektir. Bizler AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı olarak tüm kademelerimizle beraber sahalardayız ve seçim gününe kadar da inşallah Zeytinburnu’nun her bir kilometrekaresinde olacağız” dedi.

Yapılan Konuşmaların ardından Merv ve 58.Bulvar caddesinde geniş bir katılımla sevgi yürüyüşü düzenlendi esnaf ziyareti yapıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL