Şampiyon Zeytinburnuspor Süper Amatörde

Zeytinburnu Stadında, güzel bir havada binlerce kişinin izlediği,1.amatör küme 12 grup on hafta maçında Zeytinburnu spor kendi sahasında misafir ettiği Söğütlü çeşme spor’u ilk yarıda Erdi,2.yarıda Kiraz’ın golleriyle 2-0 yenerek,sezonu galibiyetle kapatırken kazandığı şampiyonlukla ,Süper Amatör Lige çıktı.

Zeytinburnu Spor Kulübü Başkanı Ünal Tombulel, Başkan Yardımcısı Yalçın Ulutürk, Teknik Direktör Muzaffer Aydın, Zeytinburnu-Çevre Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili ve  “Alo Afiş Sevgi Grubu “ Kurucusu Ali Gündüz, Merkezefendi Spor Kulübü Eski Başkanı Şenol Gürele,TSD İstanbul Şubesi Başkanı İlyas Yıldız, Yeditepe Ampute Futbol Takımı  Teknik Direktörü Ahmet Korkmaz, Zeytinburnusporlular Derneği’nden Yılmaz Cihanoğlu ile  çoğunluğu gençlerden oluşan 3000’i aşkın seyircinin izlediği maç,dostluk içinde geçti.

Hakemlerin de, kusursuz yönettiği maçı ,lacivert beyazlı renklere sahip, Zeytinburnuspor   rakibini kendi sahasında, Erdi ve Kiraz’ın golleriyle (2-0 ) yenerek,Şampiyonluğa ulaştı ve Süper Amatör Lige merhaba dedi. ..

Yılın “Gol Kralı’nın da Zeytinburnusporlu (16 gol) Erdi olması da sevinç yaratırken, maçın bitiminde seyirciler sahaya atlayıp,futbolcuları kutladılar ve formalarını hediye olarak aldılar.

2014-2015 1.AMATÖR KÜME 12.GRUP SON HAFTA SONUÇLARI
12.30 Esenkent Gençlik - Fatih Hilal (Esenyurt Bld.) 2-3
12.30 Zeytinburnu - Söğütlüçeşme (Zeytinburnu) 2-0
12.30 Karadolap - Hamidiye (Göktürk) 3-3
12.30 Yenişehir - Esentepe Şahin (Feriköy) 3-2

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-ALİ GÜNDÜZ