Yenidoğan Güneşspor on kişiyle kazandı

Zeytinburnu Hasan Doğan Sahası’nda oynanan karşılaşmada Hakan Karaburunoğlu, Kadir Akpınar ve Arda İzgi’den oluşan hakem triosu görev yaptı.
 
Karşılaşmanın ilk yarısı İstanbul’da iki gündür etkili olan yoğun sağanak yağış altında oynandı. Mücadelenin ilk yirmi dakikasında etkili olan sağanak yağış nedeniyle iki takım da istediği oyunu oynayamazken 10. dakikada konuk ekibin, 20. dakikada ise ev sahibi Y. Güneşspor’un birer topu direkten döndü. 25. dakikada kornerden Berk’in attığı golle öne geçen ev sahibi ekip karşısında özellikle 30 ve 35. dakikalar arasında baskıyı arttıran konuk ekip golü bulamazken, 35. dakikada kontra atakta Berat’la bir gol daha bulan Y. Güneşspor soyunma odasına 2-0 üstünlükle gitti.
 
İkinci yarının hemen başında ceza alanı içinde rakibine yaptığı müdahaleyle penaltıya sebebiyet veren Berk ikinci sarı karttan oyundan atılınca ev sahibi ekip on kişi kalırken, K. Sarıçubukspor Uday’ın penaltı golüyle farkı bire indirdi, 2-1. Golden sonra rakibi üstünde baskıyı arttıran konuk ekipte Murat’ın 55. dakikada sol kanattan çalımlarla getirip içeri çevirdiği topa dokunabilen olmayınca 62. dakikada hızlı gelişen Y. Güneşspor atağında oyuna sonradan dahil olan Fırat’ın golüyle skor 3-1′e geldi. Bu golden beş dakika sonra Erdal’la rakip fileleri bir kez daha sarsan kırmızı beyazlılar farkı dörde çıkartıp rahatlarken, 77. dakikada konuk ekip K. Sarıçubukspor’da Murat skoru tayin eden golü attı, 4-2.
  
YEREL FUTBOL-ULAŞ BÜTÜNER