DATEB Bilişim, Bilgisayar ve Güvenlik Sistemleri Sümer Mahallesinde hizmetinizde

Sümer Mahallesi’nde yeni adresinde görkemli bir şekilde açılışı yapılan DATEB Güvenlik hizmetlerinin açılış kurdelesini Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımları Gökhan Kasap, Ferruz Kutsal, Semih Demirci, 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, Meclis üyeleri Fikret Tuncer, Satı Oral, Metin Develi, Merkezefendi Mahallesi Muhtarı Necdet Baykan, ZİAD Başkanı Ayhan Özsoy, İşadamları, Ali Çebi, Tuncay Balcı, Av. Kemal Dündar, Faik Biçer, Ercan Kabadayı, Hakkı Ertunç, Salih Zeki Durmuşoğlu, Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Asuman Durmuşoğlu açılış kurdelesini birlikte kesitler.

Açılışın ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Yrd. Gökhan Kasap, 2007 Yılında kurulan ve uzun bir süre Yeşiltepe Mahallemizde hizmet veren DATEB Bilişim, Bilgisayar ve Güvenlik Sistemleri artık bugünden itibaren yeni adresinde Sümer Mahallesinde hizmet açtık. Rabbim yeni mekanı genç kardeşimize hayırlı kılsın. Helalinden bol kazanç nasip etsin dedi.

Firma 2007 yılında DATEB Bilişim Bilgisayar ve Güvenlik Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti adı altında kurulmuş olup kısaca “Dateb” olarak ifade edilmektedir. Başlıca verdiği hizmetler; Kamera sistemleri satışı ve montajı, Hırsız alarm sistemleri satışı ve montajı, Yangın alarm sistemleri satışı ve montajıdır.

DATEB kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile hareket etmekte olup, sahip olduğu yetkili satıcılık ve çözüm merkezi ünvanı ile müşterilerimize geniş ürün yelpazesi sunmakta ve desteğini vermektedir. Dateb sektörün değişen dinamikleri doğrultusunda müşterilerimizin beklentilerine ve ihtiyaçlarına uygun çözümler üreterek teknolojinin faydalarını iş gücüne çevirmektedir. Dateb olarak kusursuza ulaşma çabası ve sizlere “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” yaşatmak için kaliteli hizmet anlayışını prensip edinerek sorunlarınıza çözüm olmaya devam edeceğiz.

DESİ Alarm ve Güvenlik Merkezleri, DSC, LG, SAMSUNG, SONY, WIREX gibi büyük firmalarla çözüm ortaklığı yapan DATEB, Kablolu Alarm sistemleri, Kablosuz alarm sistemleri, 7/24 Haber alma merkezi, IP Kamera sistemleri, Araç Kamera sistemleri, Analog adresli yangın alarm sistemleri, Konvansiyonel yangın alarm sistemleriyle 7/24 güvenliğiniz için hizmetinizde…

DATEB 7/24 Alarm Haber Alma Merkezi sayesinde Çeşitli sensörlü ya da kameralı güvenlik sistemleri ile tehlike anında kişiye gelen bildirimlerin yanı sıra kameralı sistemlerle de, sistemin kurulduğu alan 7/24 izlenebilmektedir. Evinize ve işyerinize kurulan sensörler sayesinde Cihaz tehlike anında DATEB izleme merkezine bildirim yapar ve merkezlere gelen bildirim doğrultusunda kişi aranır ve doğrulama yapılır. Doğrulama sonrasında kişinin kararına bağlı olarak olayın yaşanmakta olduğu mekana gerekli birimler yönlendirilerek sorunlar ortadan kaldırılmaya çalışılmaktadır.  7/24 alarm haber alma merkezi, sistemden üç şekilde haber alabilmektedir. Sistem alarm sırasında ya telefon hattı ile ya internet hattı ile ya da GSM üzerinden alarm haber alma merkezine bildirimde bulunarak, gerekli işlemleri başlatmaktadır. 7/24 alarm haber alma merkezimiz ile olası herhangi bir problemde gerekiyorsa anında yetkililere haber vererek ve sizi bilgilendirerek güvenliğinizi sağlanır. Bu sayede başınıza gelebilecek her türlü olumsuz durumdan ya zarar görmeden ya da minimum zararla çıkmış olursunuz.

DATEB İLETİŞİM:
Sümer Mah. Prof. Turan Güneş Cad. No:140/BC Zeytinburnu/ İstanbul
TEL: 0212 416 09 11  WEB: http://www.dateb.com.tr  MAİL: info@dateb.com.tr

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL