SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Altı Marmaray Üstü Açık Hava Meyhanesi

GÜNDEM 02.09.2021 - 11:50, Güncelleme: 02.09.2021 - 11:57
 

Altı Marmaray Üstü Açık Hava Meyhanesi

Zeytinburnu Kazlıçeşme Mahallesi’nde Hatboyunca devam eden Marmaray’ın üst kısmındaki atıl alan tehlike saçmaya devam ediyor. Ayyaşların ve Torbacıların mekanı haline gelen Marmaray’ın üst kısmı Mahalle sakinleri için de büyük tehlike oluşturuyor.

Dönemin Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın gelen şikâyetler üzerine Marmaray’ın üstünün kapatılarak Zeytinburnu’na modern bir park kazandırılması için adımlar atmıştı. Ulaştırma Bakanlığı ve Dönemin İBB Başkanı Merhum Kadir Topbaş ile yapılan görüşmeler sonucunda buranın park yapılmasına karar verilmişti. Üç Etap şeklinde yapılması planlana Marmaray’ın üst kısmının ilk iki etabının yapımına Kadir Topbaş zamanın başlanmış fakat bitirilmemişti. İBB Yönetimi el değiştirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Zeytinburnu Belediyesi ziyaretinde Başkan Ömer Arısoy yarım kalan park projesinin tamamlanmasını talep etti. Başkan Arısoy daha sonra yaptığı açıklamada taleplerine İBB tarafından olumsuz cevap verildiğini söyledi.  Ayyaşların mekanı haline gelen bu alanda geçen hafta iki kişi hayatını kaybetti. Alkol alan şahıslar arasında çıkan bıçaklı kavgada iki kişi öldürüldü. Bir kişinin cesedi Marmaray hattına atıldı. Bu alanın karşında konutları olan aileler ise adeta isyan ediyor. İçip kendinden geçen şahıslar burada yaptıkları tüm rezilliklere evlerinin balkonlarında şahit olan aileler bu soruna biran önce çözüm üretilmesini istiyorlar.  CHP Zeytinburnu Meclis Üyesi Hüseyin Üsküdar Gazetemize yaptığı açıklamada; Marmaray'ın Kazlıçeşmedeki üstünün kapatılması çalışmasında 1. Ve 2. Etabın çalışmasının İBB tarafından tamamlandığını fakat 3.Etabını Ulaştırma Bakanlığı İBB yetki alanından çıkararak Zeytinburnu Belediyesi'ne devrettiğini bundan dolayı İBB'nin bu alanda çalışma yapamadığını söyledi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL HABER  
Zeytinburnu Kazlıçeşme Mahallesi’nde Hatboyunca devam eden Marmaray’ın üst kısmındaki atıl alan tehlike saçmaya devam ediyor. Ayyaşların ve Torbacıların mekanı haline gelen Marmaray’ın üst kısmı Mahalle sakinleri için de büyük tehlike oluşturuyor.

Dönemin Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın gelen şikâyetler üzerine Marmaray’ın üstünün kapatılarak Zeytinburnu’na modern bir park kazandırılması için adımlar atmıştı. Ulaştırma Bakanlığı ve Dönemin İBB Başkanı Merhum Kadir Topbaş ile yapılan görüşmeler sonucunda buranın park yapılmasına karar verilmişti.

Üç Etap şeklinde yapılması planlana Marmaray’ın üst kısmının ilk iki etabının yapımına Kadir Topbaş zamanın başlanmış fakat bitirilmemişti. İBB Yönetimi el değiştirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Zeytinburnu Belediyesi ziyaretinde Başkan Ömer Arısoy yarım kalan park projesinin tamamlanmasını talep etti. Başkan Arısoy daha sonra yaptığı açıklamada taleplerine İBB tarafından olumsuz cevap verildiğini söyledi. 

Ayyaşların mekanı haline gelen bu alanda geçen hafta iki kişi hayatını kaybetti. Alkol alan şahıslar arasında çıkan bıçaklı kavgada iki kişi öldürüldü. Bir kişinin cesedi Marmaray hattına atıldı. Bu alanın karşında konutları olan aileler ise adeta isyan ediyor. İçip kendinden geçen şahıslar burada yaptıkları tüm rezilliklere evlerinin balkonlarında şahit olan aileler bu soruna biran önce çözüm üretilmesini istiyorlar. 

CHP Zeytinburnu Meclis Üyesi Hüseyin Üsküdar Gazetemize yaptığı açıklamada; Marmaray'ın Kazlıçeşmedeki üstünün kapatılması çalışmasında 1. Ve 2. Etabın çalışmasının İBB tarafından tamamlandığını fakat 3.Etabını Ulaştırma Bakanlığı İBB yetki alanından çıkararak Zeytinburnu Belediyesi'ne devrettiğini bundan dolayı İBB'nin bu alanda çalışma yapamadığını söyledi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL HABER

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.