SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ali Gençtürk toprağa verildi

KÜLTÜR 18.02.2018 - 19:03, Güncelleme: 18.02.2018 - 19:03
 

Ali Gençtürk toprağa verildi

Gökalp Mahalle Muhtarlığı Baş Azası Tülay Genctürk iki ay arayla önce anne acısıyla ardından baba acısıyla sarsıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gökalp Delegesi, Gökalp Mahalle Muhtarlığı Baş Azası Tülay Genctürk muhterem Babası Ali Gençtürk uzun bir süredir yakalandığı hastalıkları yenmek için yaşam mücadelesi veriyordu. Bir yandan hastalıklarla uğraşırken bu esnada kendisinin en büyük destekçisi olan eşini ki ay önce aniden kaybetti. Ali amca çok sevdiği eşinin toprağa verdikten sonra bu fani Dünyada sadece iki ay tutunabildi ve 18 Şubatta tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Tülay Gençtürk ablamız önce anne acısıyla ardından da baba acısıyla sarsıldı. Merhum Ali Gençtürk amcamız için Yenidoğan Caminde İkindi Namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze Namazına Belediye Başkanı Murat Aydın, 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, İyi Parti ilçe Başkanı Ahmet Çelik, Mimar Süleyman Uluocak ve çok sayıda eşi dostu seveni katıldı. Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Merhum Ali Gençtürk amcamızın naaşı Silivri Fener köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan Rahmet tüm sevenlerine sabır diliyoruz.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Gökalp Mahalle Muhtarlığı Baş Azası Tülay Genctürk iki ay arayla önce anne acısıyla ardından baba acısıyla sarsıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gökalp Delegesi, Gökalp Mahalle Muhtarlığı Baş Azası Tülay Genctürk muhterem Babası Ali Gençtürk uzun bir süredir yakalandığı hastalıkları yenmek için yaşam mücadelesi veriyordu. Bir yandan hastalıklarla uğraşırken bu esnada kendisinin en büyük destekçisi olan eşini ki ay önce aniden kaybetti. Ali amca çok sevdiği eşinin toprağa verdikten sonra bu fani Dünyada sadece iki ay tutunabildi ve 18 Şubatta tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Tülay Gençtürk ablamız önce anne acısıyla ardından da baba acısıyla sarsıldı.

Merhum Ali Gençtürk amcamız için Yenidoğan Caminde İkindi Namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze Namazına Belediye Başkanı Murat Aydın, 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, İyi Parti ilçe Başkanı Ahmet Çelik, Mimar Süleyman Uluocak ve çok sayıda eşi dostu seveni katıldı.

Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Merhum Ali Gençtürk amcamızın naaşı Silivri Fener köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan Rahmet tüm sevenlerine sabır diliyoruz..

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.