SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Akzirve, Zeytinburnu Ambarlar projesi için düğmeye bastı

KÜLTÜR 15.08.2017 - 09:35, Güncelleme: 15.08.2017 - 09:35
 

Akzirve, Zeytinburnu Ambarlar projesi için düğmeye bastı

Akzirve Gayrimenkul tarafından Zeytinburnu Ambarlar'da yükselecek olan yeni proje için ön talep toplama çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Akzirve Gayrimenkul; merkezi konumunun yanı sıra kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanması ve artan ulaşım yatırımlarıyla İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri haline gelen Zeytinburnu'nda yükselecek yeni projesi için start verdi. İnşaat çalışmalarına 2017'nin Kasım ayında başlanması planlanan Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesinin ismi ise henüz açıklanmadı. Satışlarına 2017'nin son çeyreğinde başlanacağı öngörülen Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlandı. Tamamlandığında İstanbul'un simge yapıları arasına girmesi beklenen projede; toplam inşaatının yüzde 85'i konut alanı olmak üzere, ofis ve ticari birimlere yer verilecek. 2020'de tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesinde kamunun kullanımı için tasarlanmış alanlara yer verilecek. Toplam bin 850 konutun yer alacağı projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve çatı dubleksi tipinde konutlar bulunacak. Daire fiyatları ve ödeme planının henüz açıklanmadığı Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesi hakkında ayrıntılı bilgiye www.akzirve.com/tr/projedetay/zeytinburnu-ambarlar-projesi adresinden ya da 0 212 272 75 73 numaralı telefondan erişilebiliyor.
Akzirve Gayrimenkul tarafından Zeytinburnu Ambarlar'da yükselecek olan yeni proje için ön talep toplama çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Akzirve Gayrimenkul; merkezi konumunun yanı sıra kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanması ve artan ulaşım yatırımlarıyla İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri haline gelen Zeytinburnu'nda yükselecek yeni projesi için start verdi. İnşaat çalışmalarına 2017'nin Kasım ayında başlanması planlanan Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesinin ismi ise henüz açıklanmadı.

Satışlarına 2017'nin son çeyreğinde başlanacağı öngörülen Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlandı. Tamamlandığında İstanbul'un simge yapıları arasına girmesi beklenen projede; toplam inşaatının yüzde 85'i konut alanı olmak üzere, ofis ve ticari birimlere yer verilecek.

2020'de tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesinde kamunun kullanımı için tasarlanmış alanlara yer verilecek. Toplam bin 850 konutun yer alacağı projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve çatı dubleksi tipinde konutlar bulunacak.

Daire fiyatları ve ödeme planının henüz açıklanmadığı Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesi hakkında ayrıntılı bilgiye www.akzirve.com/tr/projedetay/zeytinburnu-ambarlar-projesi adresinden ya da 0 212 272 75 73 numaralı telefondan erişilebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.