SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Akşam Çayında Zeytinburnuspor Protestosu

SPOR 29.03.2012 - 22:10, Güncelleme: 29.03.2012 - 22:10
 

Akşam Çayında Zeytinburnuspor Protestosu

Zeytinburnuspor taraftarı Yeşiltepe Mahallesindeki Çay saatinin yapıldığı kıraathane önüne çıkarma yaptı ve Başkan Murat Aydın'ı slogan yağmuruna tuttu.

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ nde Yeni Şafak Gazetesi spor müdürü Erhan Köknar’ ın sunumu ile gerçekleşen spor söyleşilerinin bu akşam ki konukları; Osman Tanburacı ve Selçuk Yula idi.Türk futbolu nereye gidiyor sorusuna yanıt aranan program, Zeytinburnu taraftarının yoğun tezaruhatları ile başladı. Zeytinburnuspor taraftarları ZKS'deki spor söyleşine adeta çıkarma yapmışlardı. Amaçları Usta Spor yorumcularına bir dönem Süper Lig de büyük takımlara kök söktürmüş Zeytinburnuspor'un içine düştüğü yok oluş senaryosunu gündeme getirmekti.İstediklerini yaptılar Zeytinburnuspor'u sordular usta yorumcular soruları yanıtladılar ve gecenin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi. ZKS'den çıkan taraftar Yeşiltepe Mahallesinde Başkan Murat Aydın'n Akşam Çay saati programı oluğundan haberdardı. Dağılmadan grup halinde Başkanın program yaptığı Yiğitoğlu kıraathanesi önüne geldiler. Tam o esnada Başkan Konuşmasına başlamış ve Kentse Dönüşümle ilgili sorulara cevap veriyordu ki. Dışarıdan bir anda protesto sesleri yükseldi. Belediye Başkanı Murat Aydın Yeşiltepe ve Sümer Mahallesinin ortak noktası olması dolayısıyla ve Belediye Yöneticilerine geçmişte Sümer Mahallesindeki Kentsel Dönüşümle ilgili tepkileri de düşününce bir anda duraksadı ve ne olduğunu anlamaya çalıştı. Devreye Hemen Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver girdi ve başkanım kahvehane kadarda bir kalabalık dışarıda da çay saati için gelmiş diyerek ortamı yumuşattı. Başkan Ünver'de Zeytinburnuspor taraftarının takımının içler acısı haline protesto etmek ve Belediye Başkanından destek istemek için geldiğinden haberdar değildi. Dışarıda bir süre takıma niçin sahip çıkılmadığının ve yok oluşa terk edildiğini sorgulayan taraftar attığı protesto sloganlarının ardından sesiz sedası polis eşliğine kıraathane önünden ayrıldı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Zeytinburnuspor taraftarı Yeşiltepe Mahallesindeki Çay saatinin yapıldığı kıraathane önüne çıkarma yaptı ve Başkan Murat Aydın'ı slogan yağmuruna tuttu.
Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ nde Yeni Şafak Gazetesi spor müdürü Erhan Köknar’ ın sunumu ile gerçekleşen spor söyleşilerinin bu akşam ki konukları; Osman Tanburacı ve Selçuk Yula idi.Türk futbolu nereye gidiyor sorusuna yanıt aranan program, Zeytinburnu taraftarının yoğun tezaruhatları ile başladı.

Zeytinburnuspor taraftarları ZKS'deki spor söyleşine adeta çıkarma yapmışlardı. Amaçları Usta Spor yorumcularına bir dönem Süper Lig de büyük takımlara kök söktürmüş Zeytinburnuspor'un içine düştüğü yok oluş senaryosunu gündeme getirmekti.İstediklerini yaptılar Zeytinburnuspor'u sordular usta yorumcular soruları yanıtladılar ve gecenin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

ZKS'den çıkan taraftar Yeşiltepe Mahallesinde Başkan Murat Aydın'n Akşam Çay saati programı oluğundan haberdardı. Dağılmadan grup halinde Başkanın program yaptığı Yiğitoğlu kıraathanesi önüne geldiler. Tam o esnada Başkan Konuşmasına başlamış ve Kentse Dönüşümle ilgili sorulara cevap veriyordu ki. Dışarıdan bir anda protesto sesleri yükseldi. Belediye Başkanı Murat Aydın Yeşiltepe ve Sümer Mahallesinin ortak noktası olması dolayısıyla ve Belediye Yöneticilerine geçmişte Sümer Mahallesindeki Kentsel Dönüşümle ilgili tepkileri de düşününce bir anda duraksadı ve ne olduğunu anlamaya çalıştı.

Devreye Hemen Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver girdi ve başkanım kahvehane kadarda bir kalabalık dışarıda da çay saati için gelmiş diyerek ortamı yumuşattı. Başkan Ünver'de Zeytinburnuspor taraftarının takımının içler acısı haline protesto etmek ve Belediye Başkanından destek istemek için geldiğinden haberdar değildi.

Dışarıda bir süre takıma niçin sahip çıkılmadığının ve yok oluşa terk edildiğini sorgulayan taraftar attığı protesto sloganlarının ardından sesiz sedası polis eşliğine kıraathane önünden ayrıldı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.