SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ak Parti’nin Mahalle teşkilatlarında bayrak değişimi

GÜNDEM 29.08.2018 - 23:50, Güncelleme: 29.08.2018 - 23:50
 

Ak Parti’nin Mahalle teşkilatlarında bayrak değişimi

8 Nisan 2018’de yapılan kongre ile görevi devralan A. Selami Delibalta kendi kadrosunu tam anlamıyla oluşturamadan Ülkemizin en önemli seçimlerinden biriyle karşı karşıya kalmıştı.

Seçim ve genel merkez kongresi biter bitmez bir çok mahalle başkanlığında değişime giden Delibalta 31 Mart 2019 Yerel yönetim seçimlerine taze kan ile girmek istediği için değişmeyen mahalle başkanlarında da bayrak değişimine gitti. AK Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatının haftalık olağan toplantısı sonrası alınan karar gereği Sümer Mahalle Başkanlığına Abdurahman Çelik, ‪Beştelsiz Mahalle Başkanlığına Muhammed Yıldırım ,‪Gökalp Mahalle Başkanlığına Tamer Karancı , ‪Telsiz Mahalle Başkanlığına Emrah Çamlı, Maltepe Mahalle başkanlığına İsmail Uğur, Çırpıcı Mahalle başkanlığına Yasin Akdarma, Kazlıçeşme Mahalle başkanlığına Şehmuz Uygur, Seyitnizam Mahalle başkanlığımıza Cengiz Kaçar getirildi. AK Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A. Selami Delibalta mahalle teşkilatlarında ki değişim sonrası gazetemize yaptığı açıklamada, Kongre ile ilçe ana kademe, Kadın kolları ve gençlik kollarımızı yenilendik. Mahalle başkanlıklarında kongre olmadığı için ilçe başkanları zaman zaman değişim yaparlar. Biz de yaptığımız istişarelerde bazı mahalle başkanlıklarında yenilenmeye gitmeyi gerekli gördük. Bu önceki mahalle başkanlarımızın başarısız olduğunu için yapılan bir değişim olmadı. Birçok kademesinde yenilenen Zeytinburnu ilçe teşkilatımızın mahalle başkanlıkları bazında da yenilenmesi gerekiyordu. Önceki Mahalle başkanlarımız ile değişik kademelerde yine beraber çalışacağız. Hepsine yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim şeklinde konuştu. Görevi devreden ve 24 Haziran Seçimlerinde büyük gayret göstererek güzel bir sonuca imza atan Mahalle başkanlarına bugüne kadar yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Başkan Selami Delibalta bayrağı teslim alan mahalle başkanlarından da önümüzdeki yerel seçimlerde üstün gayret beklediğini söyledi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
8 Nisan 2018’de yapılan kongre ile görevi devralan A. Selami Delibalta kendi kadrosunu tam anlamıyla oluşturamadan Ülkemizin en önemli seçimlerinden biriyle karşı karşıya kalmıştı.

Seçim ve genel merkez kongresi biter bitmez bir çok mahalle başkanlığında değişime giden Delibalta 31 Mart 2019 Yerel yönetim seçimlerine taze kan ile girmek istediği için değişmeyen mahalle başkanlarında da bayrak değişimine gitti. AK Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatının haftalık olağan toplantısı sonrası alınan karar gereği Sümer Mahalle Başkanlığına Abdurahman Çelik, ‪Beştelsiz Mahalle Başkanlığına Muhammed Yıldırım ,‪Gökalp Mahalle Başkanlığına Tamer Karancı , ‪Telsiz Mahalle Başkanlığına Emrah Çamlı, Maltepe Mahalle başkanlığına İsmail Uğur, Çırpıcı Mahalle başkanlığına Yasin Akdarma, Kazlıçeşme Mahalle başkanlığına Şehmuz Uygur, Seyitnizam Mahalle başkanlığımıza Cengiz Kaçar getirildi.

AK Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A. Selami Delibalta mahalle teşkilatlarında ki değişim sonrası gazetemize yaptığı açıklamada, Kongre ile ilçe ana kademe, Kadın kolları ve gençlik kollarımızı yenilendik. Mahalle başkanlıklarında kongre olmadığı için ilçe başkanları zaman zaman değişim yaparlar. Biz de yaptığımız istişarelerde bazı mahalle başkanlıklarında yenilenmeye gitmeyi gerekli gördük. Bu önceki mahalle başkanlarımızın başarısız olduğunu için yapılan bir değişim olmadı. Birçok kademesinde yenilenen Zeytinburnu ilçe teşkilatımızın mahalle başkanlıkları bazında da yenilenmesi gerekiyordu. Önceki Mahalle başkanlarımız ile değişik kademelerde yine beraber çalışacağız. Hepsine yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim şeklinde konuştu.

Görevi devreden ve 24 Haziran Seçimlerinde büyük gayret göstererek güzel bir sonuca imza atan Mahalle başkanlarına bugüne kadar yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Başkan Selami Delibalta bayrağı teslim alan mahalle başkanlarından da önümüzdeki yerel seçimlerde üstün gayret beklediğini söyledi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.