SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ak Parti’den Teşkilatına vefa yemeği

GÜNDEM 21.07.2013 - 05:38, Güncelleme: 21.07.2013 - 05:38
 

Ak Parti’den Teşkilatına vefa yemeği

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı’nın Sur Restaurant'ta verdiği Vefa İftarı’na katılım yoğun oldu.

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programında dualar okunmasından sonra iftar açıldı. Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver’in ev sahipliği yaptığı iftar programına AK Parti İstanbul Milletvekili  Osman Aşkın Bak , Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzzettin Konuk, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Kasap, Zafer Alsac, Ömer Arısoy, İlyaz Saka, AK Parti İl ve İlçe Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Yemeği Ak Parti Zeytinburnu Sosyal İşler Başkanı Metin Develi ve Yönetim Kurulu Üyeleri koordine etti. İftar programının açılış konuşmasını yapan ve katılan herkese teşekkür eden Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, “Bugün mübarek Ramazan ayının bu güzel gününde sizlerle iftar açıyoruz. Bizler birlik ve beraberlik içinde ramazan ayın idrak ediyoruz. Fakat çevremizdeki İslam Coğrafyası için aynı şeyleri söylemeyeceğim. Onların Zulmünü sıkıntısı hepimiz biliyoruz.Dünyanın her köşesinde Müslüman kardeşlerimizin sıkıntısı var. Bu mübarek ayda yüce Allah'ımız bu kardeşlerimizin sıkıntılarından kurtarsın. Bizler bu ayı fırsat bildik ve bu ayda ne kadar daha çok ihtiyaç sahibi insanımızın evine giderizin derdine düştük . Bu ay içinde Belediye Başkanımızla birlikte gece gündüz koşturuyoruz. İki tane il dışında program yaptık. Garibanların yanında yer alıyoruz. Fakir insanlarımıza elimizden geleni yapıyoruz. Bazen onlara bir şeyler veriyoruz bazen de bir gülümsemeyle onların yanında olduğumuz mesajını veriyoruz.Bu iftar programında zenginle fakiri buluşturduk dedi. Bahattin Ünver’den sonra konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, iftar programını düzenleyen Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti. “Yine bu mübarek Ramazan ayında sizlerle beraberiz” diyen Aydın, “Rabbim bugünleri bizlere gösterdi. Yaradana şükürler olsun.Biz belediye olarak bu yıl birçok yerde iftar programı düzenledik ve bunların masraflarının hepsini işadamlarımız karşıladı. Ak Parti İstanbul Teşkilatı’nın Çanakkale’de düzenlediği iftar programına belediye olarak bizde katıldık dedi. Belediye Başkanının ardından Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Baksöz aldı. Son gezi olaylarına değinerek Ak İcraatları anlatan Bak sözlerine şöyle devam etti. Son gezi olaylarını gördünüz. Amaçları ağaç falan değildi. Hükümeti devirmekti.Bunların Sizlerin seçtiğine tahammülü yok. İşte görüyorsunuz burada başaramadılar gittiler Mısırda yaptılar. Türkiye çok gelişti artık eski Türkiye değil Bizler seçilmiş insanları atanmış memurların görevden aldığı dönemleri geride bıraktı. Son torba yasası ile Muhtarlarımızdan şehit ailelerine, yaşlılarımızdan kadro bekleyenleri sözleşmelileri çalışanlara kadar bir çok yenilik getirdik dedi. İftarın duasını Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzzettin konuk yaptı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı’nın Sur Restaurant'ta verdiği Vefa İftarı’na katılım yoğun oldu.

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programında dualar okunmasından sonra iftar açıldı. Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver’in ev sahipliği yaptığı iftar programına AK Parti İstanbul Milletvekili  Osman Aşkın Bak , Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzzettin Konuk, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Kasap, Zafer Alsac, Ömer Arısoy, İlyaz Saka, AK Parti İl ve İlçe Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Yemeği Ak Parti Zeytinburnu Sosyal İşler Başkanı Metin Develi ve Yönetim Kurulu Üyeleri koordine etti.

İftar programının açılış konuşmasını yapan ve katılan herkese teşekkür eden Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, “Bugün mübarek Ramazan ayının bu güzel gününde sizlerle iftar açıyoruz. Bizler birlik ve beraberlik içinde ramazan ayın idrak ediyoruz. Fakat çevremizdeki İslam Coğrafyası için aynı şeyleri söylemeyeceğim. Onların Zulmünü sıkıntısı hepimiz biliyoruz.Dünyanın her köşesinde Müslüman kardeşlerimizin sıkıntısı var. Bu mübarek ayda yüce Allah'ımız bu kardeşlerimizin sıkıntılarından kurtarsın. Bizler bu ayı fırsat bildik ve bu ayda ne kadar daha çok ihtiyaç sahibi insanımızın evine giderizin derdine düştük . Bu ay içinde Belediye Başkanımızla birlikte gece gündüz koşturuyoruz. İki tane il dışında program yaptık. Garibanların yanında yer alıyoruz. Fakir insanlarımıza elimizden geleni yapıyoruz. Bazen onlara bir şeyler veriyoruz bazen de bir gülümsemeyle onların yanında olduğumuz mesajını veriyoruz.Bu iftar programında zenginle fakiri buluşturduk dedi.

Bahattin Ünver’den sonra konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, iftar programını düzenleyen Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti. “Yine bu mübarek Ramazan ayında sizlerle beraberiz” diyen Aydın, “Rabbim bugünleri bizlere gösterdi. Yaradana şükürler olsun.Biz belediye olarak bu yıl birçok yerde iftar programı düzenledik ve bunların masraflarının hepsini işadamlarımız karşıladı. Ak Parti İstanbul Teşkilatı’nın Çanakkale’de düzenlediği iftar programına belediye olarak bizde katıldık dedi.

Belediye Başkanının ardından Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Baksöz aldı. Son gezi olaylarına değinerek Ak İcraatları anlatan Bak sözlerine şöyle devam etti. Son gezi olaylarını gördünüz. Amaçları ağaç falan değildi. Hükümeti devirmekti.Bunların Sizlerin seçtiğine tahammülü yok. İşte görüyorsunuz burada başaramadılar gittiler Mısırda yaptılar. Türkiye çok gelişti artık eski Türkiye değil Bizler seçilmiş insanları atanmış memurların görevden aldığı dönemleri geride bıraktı. Son torba yasası ile Muhtarlarımızdan şehit ailelerine, yaşlılarımızdan kadro bekleyenleri sözleşmelileri çalışanlara kadar bir çok yenilik getirdik dedi. İftarın duasını Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzzettin konuk yaptı.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.