SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti'de Yürütme belirlendi

GÜNDEM 17.04.2018 - 20:08, Güncelleme: 17.04.2018 - 20:08
 

AK Parti'de Yürütme belirlendi

AK Parti Zeytinburnu 6. olan Kongresinde Bayrağı devralan Abdül Selami Delibalta İlçe Yönetiminin görev dağılımını belirledi.

AK Parti Zeytinburnu İlçe Merkezinde Abdül Selami Delibalta Başkanlığında yapılan haftalık olan toplantıda hem görev dağılımı belirlendi hem de yaklaşan Genel ve Yerel seçimler öncesi yürütülecek çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantıda Yönetim şöyle şekillendi. Siyasi ve Hukuk işlerinden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Bilal Akgül, Teşkilattan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı  Abdurrahman Bayramoğlu, Seçim İşlerinden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nazif Tunç, Tanıtım ve Medyadan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Engin Müjdeci, Mali İşlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Beytullah Bıyık, Ekonomiden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Meryem Aydın, Halkla İlişkilerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yalçınkaya, Sosyal Politikalardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Aydoğan, Yerel Yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Yücel Elibol, İlçe Sekreteri Büşra Sesli. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
AK Parti Zeytinburnu 6. olan Kongresinde Bayrağı devralan Abdül Selami Delibalta İlçe Yönetiminin görev dağılımını belirledi.
AK Parti Zeytinburnu İlçe Merkezinde Abdül Selami Delibalta Başkanlığında yapılan haftalık olan toplantıda hem görev dağılımı belirlendi hem de yaklaşan Genel ve Yerel seçimler öncesi yürütülecek çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantıda Yönetim şöyle şekillendi.
Siyasi ve Hukuk işlerinden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Bilal Akgül, Teşkilattan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı  Abdurrahman Bayramoğlu, Seçim İşlerinden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nazif Tunç, Tanıtım ve Medyadan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Engin Müjdeci, Mali İşlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Beytullah Bıyık, Ekonomiden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Meryem Aydın, Halkla İlişkilerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yalçınkaya, Sosyal Politikalardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Aydoğan, Yerel Yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Yücel Elibol, İlçe Sekreteri Büşra Sesli.
ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.