SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti’de Selami Delibalta ve ekibi mazbata aldı

GÜNDEM 11.04.2018 - 13:01, Güncelleme: 11.04.2018 - 13:01
 

AK Parti’de Selami Delibalta ve ekibi mazbata aldı

AK Parti Zeytinburnu İlçe Kongresinde pazar günü başkan seçilen Abdül Selami Delibalta ve ekibi İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak resmen görevine başladı.

Abdurrahman Bayramoğlu, Ahmet Ilgaz, Arzu Sıdal, Beytullah Bıyık, Bilal Akgül, Büşra Sesli, Celal Şentürk, Engin Müjdeci, Fatih Aydoğan, Fikret Oğus, Mehmet Zeki Menteşe, Melek Özen, Merve Akbay, Meryem Aydın, Mustafa Yalçınkaya, Nazif Tunç, Nihat Sezer, Oğuzhan Kuyumcu, Ömer Ekin, Selahattin Sert, Şenay Demirel, Türkan Kılıçoğlu, Yusuf Uçar, Yücel Elibol, Hasan Yaman, Muhterem Gül, Abdullah Yerebakan, Nimet Varşıllı , Yunus Başkan, Mesut Uçar, Nuran Günaydın, Kasım Savcı, Abdulkadir Sevin, Alaattin Arslan, Abdüllatif Avcı, Turgut Öztürk, Roz Mehmet Ersarı  ile birlikte mazbatasına alan AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Abdül Selami Delibalta; Önümüzde 2019 seçimleri var. Biz tüm ekibimizle AK Parti kadroları olarak, şu saatten itibaren bu seçime odaklanıp, dur durak bilmeden çalışacağız inşallah. Zeytinburnu’nda tarih yazacağız diyorum ben. Evet kırgınlıklar, güceniklikler olacaktır, olmuştur da. Ama bunlar sorun değil. Bunların hepsini aşacağız. Bir olacağız. Cumhurbaşkanımızın Genel Başkanımızın dediği gibi de bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız, iri olacağız, yılmadan yıkılmadan durmak yok, yola devam diyeceğiz, inşallah" diye konuştu. Görevlerin hizmet için olacağını dile getiren Delibalta, "Bu bir hizmet yarışıdır. Benden önceki görevli arkadaşlarım da ilçemiz ve ülkemiz için hizmet verdiler. Teşekkür ederim. Bu bayrağı teslim aldım. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımla bayrağı daha ileri seviyeye taşıyacağız" dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
AK Parti Zeytinburnu İlçe Kongresinde pazar günü başkan seçilen Abdül Selami Delibalta ve ekibi İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak resmen görevine başladı.

Abdurrahman Bayramoğlu, Ahmet Ilgaz, Arzu Sıdal, Beytullah Bıyık, Bilal Akgül, Büşra Sesli, Celal Şentürk, Engin Müjdeci, Fatih Aydoğan, Fikret Oğus, Mehmet Zeki Menteşe, Melek Özen, Merve Akbay, Meryem Aydın, Mustafa Yalçınkaya, Nazif Tunç, Nihat Sezer, Oğuzhan Kuyumcu, Ömer Ekin, Selahattin Sert, Şenay Demirel, Türkan Kılıçoğlu, Yusuf Uçar, Yücel Elibol, Hasan Yaman, Muhterem Gül, Abdullah Yerebakan, Nimet Varşıllı , Yunus Başkan, Mesut Uçar, Nuran Günaydın, Kasım Savcı, Abdulkadir Sevin, Alaattin Arslan, Abdüllatif Avcı, Turgut Öztürk, Roz Mehmet Ersarı  ile birlikte mazbatasına alan AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Abdül Selami Delibalta; Önümüzde 2019 seçimleri var. Biz tüm ekibimizle AK Parti kadroları olarak, şu saatten itibaren bu seçime odaklanıp, dur durak bilmeden çalışacağız inşallah. Zeytinburnu’nda tarih yazacağız diyorum ben. Evet kırgınlıklar, güceniklikler olacaktır, olmuştur da. Ama bunlar sorun değil. Bunların hepsini aşacağız. Bir olacağız. Cumhurbaşkanımızın Genel Başkanımızın dediği gibi de bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız, iri olacağız, yılmadan yıkılmadan durmak yok, yola devam diyeceğiz, inşallah" diye konuştu.

Görevlerin hizmet için olacağını dile getiren Delibalta, "Bu bir hizmet yarışıdır. Benden önceki görevli arkadaşlarım da ilçemiz ve ülkemiz için hizmet verdiler. Teşekkür ederim. Bu bayrağı teslim aldım. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımla bayrağı daha ileri seviyeye taşıyacağız" dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.