SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Zeytinburnu’ndan Coşkulu Final

GÜNDEM 06.06.2015 - 19:17, Güncelleme: 06.06.2015 - 19:17
 

AK Parti Zeytinburnu’ndan Coşkulu Final

AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı aylardır şafakta başlayıp gece yarılana kadar sürdürdükleri seçim mesaisini coşkulu sevgi yürüyüşü ile sonlandırdı.

Ak Parti Sevgi Yürüyüşü İle Finali Yaptı 7 Haziran 2015 Genel seçimleri öncesi aylardır sahada çalışan Ak Partinin 39 ilçe teşkilatı bugün ilçe önlerinden başlayıp en kalabalık caddelerde devam eden sevgi yürüyüşlerine binlerce partili katıldı. Parti ve Türk bayrakları ile devam eden yürüyüşte renkli görüntüler oluştu. AK Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatının sevgi yürüyüşünü takip etti Ak Parti Genel başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, İlçe başkanı Bahattin Ünver ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile birlikte binlerce kişi Adliye meydanından başladıkları yürüyüşlerine 58 Bulvar caddesi,48 sokak ve Olivium’un önüne kadar devam etti. Sevgi Yürüyüşünde AK Partililere seslenen Genel Başkan Yrd. Ekrem Erdem, Halkımız hizmete oy verecektir. Biz 13 yıllık iktidarımızda hep halkımızı düşünerek çalıştık. Bundan sonrada öyle olacak inşallah. Halkımız bizim samimiyetimizi biliyor ve güveniyor. 8 Haziran’da kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah” dedi. Zeytinburnu’nun girdiği bütün seçimleri teşkilatı ile birlikte zaferle sonuçlandıran AK Pareti İlçe Başkanı Bahattin Ünver ise konuşmasında şunları söyledi. Yarın ülkemizin kaderi için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bundan önceki 9 seçimde olduğu gibi bu seçimde de halkımızın teveccühü ile yine birinci çıkacağız dedi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ise yarın Zafer günümüzdür. Artık yeni Türkiye yolunda ikinci yarıya başlıyoruz. Bu halk yapılanları görür değerlendirir ve desteğini her daim verir. Yarında yine böyle olacaktır dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı aylardır şafakta başlayıp gece yarılana kadar sürdürdükleri seçim mesaisini coşkulu sevgi yürüyüşü ile sonlandırdı.

Ak Parti Sevgi Yürüyüşü İle Finali Yaptı 7 Haziran 2015 Genel seçimleri öncesi aylardır sahada çalışan Ak Partinin 39 ilçe teşkilatı bugün ilçe önlerinden başlayıp en kalabalık caddelerde devam eden sevgi yürüyüşlerine binlerce partili katıldı. Parti ve Türk bayrakları ile devam eden yürüyüşte renkli görüntüler oluştu. AK Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatının sevgi yürüyüşünü takip etti Ak Parti Genel başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, İlçe başkanı Bahattin Ünver ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile birlikte binlerce kişi Adliye meydanından başladıkları yürüyüşlerine 58 Bulvar caddesi,48 sokak ve Olivium’un önüne kadar devam etti.

Sevgi Yürüyüşünde AK Partililere seslenen Genel Başkan Yrd. Ekrem Erdem, Halkımız hizmete oy verecektir. Biz 13 yıllık iktidarımızda hep halkımızı düşünerek çalıştık. Bundan sonrada öyle olacak inşallah. Halkımız bizim samimiyetimizi biliyor ve güveniyor. 8 Haziran’da kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah” dedi.

Zeytinburnu’nun girdiği bütün seçimleri teşkilatı ile birlikte zaferle sonuçlandıran AK Pareti İlçe Başkanı Bahattin Ünver ise konuşmasında şunları söyledi. Yarın ülkemizin kaderi için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bundan önceki 9 seçimde olduğu gibi bu seçimde de halkımızın teveccühü ile yine birinci çıkacağız dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ise yarın Zafer günümüzdür. Artık yeni Türkiye yolunda ikinci yarıya başlıyoruz. Bu halk yapılanları görür değerlendirir ve desteğini her daim verir. Yarında yine böyle olacaktır dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.