SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ak Parti Zeytinburnu’nda Mesai Şafak Vakti başladı

KÜLTÜR 30.01.2015 - 18:20, Güncelleme: 30.01.2015 - 18:20
 

Ak Parti Zeytinburnu’nda Mesai Şafak Vakti başladı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığının uzun yıllardır geleneksel hale getirdiği her cuma sabahı farklı bir camide sabah namazı kılarak namaz çıkışı camii cemaati ile birlikte kahvaltı yapma geleneği 2015 Yılında da devam ediyor.

2015 Yılının ilk Cuma Sabahı Kahvaltı Programı Beştelsiz Camiinde start almıştı. İkinci Cuma Sabahı Kahvaltı Programı Emine İnanç camisinde yapıldı. Emine İnanç Camindeki kahvaltı programındaki Belediye başkanı Murat Aydın, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ,Yenidoğan Mahalle muhtarı Hüseyin Sarıyel ve AK Parti İlçe Yöneticileri ile birlikte cami cemaati katıldı Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver bunun bir çalışması olmadığını AK Parti’nin geleneksle halka buluşması ve istişaresi olduğunu belirtti. Ünver,  Namazdan sonrada vakti müsait olan camii cemaatinden abilerimiz ve kardeşlerimiz ile aynı masa etrafında kahvaltımızı yaparak sohbet ediyoruz. Sizin de gördüğünüz gibi cemaatimiz bizi hiç bir kahvaltı programımızda yalnız bırakmıyorlar. Allah hepsinden razı olsun. Amacımız Halkımızla her daim içi içe olmak onların dertlerini sıkıntılarını önerilerini dinlemek ve onlara kısa sürede çözüm üretmek olduğunun altını çizdi Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ise Cuma’nın bereketi bir başka, Cuma gününe cemaatimizle birlikte sabah namazıyla başlamak birlikte kahvaltı yapmak onlarla hasbihal etmek onlarılar birlikte olmak bir başka haz veriyor.  Bizler bunu bir seçim çalışması olarak görmüyoruz. Bu bizim halkımızla iç içe olmamızı sağlıyor dedi. Yenidoğan Mahalle muhtarı Hüseyin Sarıyel'de Ak Parti idarecileri benim mahallemde bulunan Emine İnanç Vakfı camisinde sabah namazı çıkışı cemaat ile kahvaltı yapacaklarını ve benimde davetli olduğumu ifade ettiler.  Bizde cemaatimiz ile hasbihal etmek adına bu güzel organizasyona katıldık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığının uzun yıllardır geleneksel hale getirdiği her cuma sabahı farklı bir camide sabah namazı kılarak namaz çıkışı camii cemaati ile birlikte kahvaltı yapma geleneği 2015 Yılında da devam ediyor.

2015 Yılının ilk Cuma Sabahı Kahvaltı Programı Beştelsiz Camiinde start almıştı. İkinci Cuma Sabahı Kahvaltı Programı Emine İnanç camisinde yapıldı. Emine İnanç Camindeki kahvaltı programındaki Belediye başkanı Murat Aydın, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ,Yenidoğan Mahalle muhtarı Hüseyin Sarıyel ve AK Parti İlçe Yöneticileri ile birlikte cami cemaati katıldı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver bunun bir çalışması olmadığını AK Parti’nin geleneksle halka buluşması ve istişaresi olduğunu belirtti. Ünver,  Namazdan sonrada vakti müsait olan camii cemaatinden abilerimiz ve kardeşlerimiz ile aynı masa etrafında kahvaltımızı yaparak sohbet ediyoruz. Sizin de gördüğünüz gibi cemaatimiz bizi hiç bir kahvaltı programımızda yalnız bırakmıyorlar. Allah hepsinden razı olsun. Amacımız Halkımızla her daim içi içe olmak onların dertlerini sıkıntılarını önerilerini dinlemek ve onlara kısa sürede çözüm üretmek olduğunun altını çizdi
Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ise Cuma’nın bereketi bir başka, Cuma gününe cemaatimizle birlikte sabah namazıyla başlamak birlikte kahvaltı yapmak onlarla hasbihal etmek onlarılar birlikte olmak bir başka haz veriyor.  Bizler bunu bir seçim çalışması olarak görmüyoruz. Bu bizim halkımızla iç içe olmamızı sağlıyor dedi.

Yenidoğan Mahalle muhtarı Hüseyin Sarıyel'de Ak Parti idarecileri benim mahallemde bulunan Emine İnanç Vakfı camisinde sabah namazı çıkışı cemaat ile kahvaltı yapacaklarını ve benimde davetli olduğumu ifade ettiler.  Bizde cemaatimiz ile hasbihal etmek adına bu güzel organizasyona katıldık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.