SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Zeytinburnu'nda artık Metin Develi Dönemi

KÜLTÜR 23.08.2017 - 14:53, Güncelleme: 23.08.2017 - 14:53
 

AK Parti Zeytinburnu'nda artık Metin Develi Dönemi

AK Parti'de ilçe kongreleri heyacanı devam ediyor. Zeytinburnu'nda önce temayül yoklaması yapıldı. Ardından temayülde isim öne çıkanlar İl Başkanlığına çağrıldı.

İl Başkanlığında 3 Dönemdir Zeytinburnu'nda girdiği tüm seçimleri kazanan tecrübeli ilçe Başkanı Bahattin Ünver ve ve ardından Zeytinburnu belediye Başkanı Murat Aydın Adaylar üzerinde istişareye çağrıldı. Yapılan istişareler üzerine Üç isim öne çıktı. SKM Başkanı Selami Delibalta, İlçe Başkan Yrd. Mustafa Yalçınkaya ve Meclis üyesi Metin Develi. Bu Üç isim bugün Ankara'ya genel merkeze çağrıldı. AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ve beraberindeki heyet önce Üç Aday ile tek tek görüştü. Ardından Üç aday ile birlikte istişare yapıldı. Yapılan görüşmeler sonucunda Meclis üyesi Metin Develi, AK Parti'yi Zeytinburnu'nda  2023 hedeflerine ulaştırmak üzere görevlendirildi. Son sözü ise ilçe kongresinde delegeler söyleyecek ve ilçe Bakanı kesinleşecek. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
AK Parti'de ilçe kongreleri heyacanı devam ediyor. Zeytinburnu'nda önce temayül yoklaması yapıldı. Ardından temayülde isim öne çıkanlar İl Başkanlığına çağrıldı.

İl Başkanlığında 3 Dönemdir Zeytinburnu'nda girdiği tüm seçimleri kazanan tecrübeli ilçe Başkanı Bahattin Ünver ve ve ardından Zeytinburnu belediye Başkanı Murat Aydın Adaylar üzerinde istişareye çağrıldı. Yapılan istişareler üzerine Üç isim öne çıktı. SKM Başkanı Selami Delibalta, İlçe Başkan Yrd. Mustafa Yalçınkaya ve Meclis üyesi Metin Develi. Bu Üç isim bugün Ankara'ya genel merkeze çağrıldı.

AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ve beraberindeki heyet önce Üç Aday ile tek tek görüştü. Ardından Üç aday ile birlikte istişare yapıldı. Yapılan görüşmeler sonucunda Meclis üyesi Metin Develi, AK Parti'yi Zeytinburnu'nda  2023 hedeflerine ulaştırmak üzere görevlendirildi. Son sözü ise ilçe kongresinde delegeler söyleyecek ve ilçe Bakanı kesinleşecek.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.