SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Zeytinburnu Teşkilatına Teşekkür Plaketi 

GÜNDEM 23.09.2020 - 11:17, Güncelleme: 23.09.2020 - 11:17
 

AK Parti Zeytinburnu Teşkilatına Teşekkür Plaketi 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ve final gecesinde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile ödülleri takdim edilen “100 bin yeni üye kampanyası”nda en çok üye yapan ilk dört ilçeden biri olan Zeytinburnu Teşkilatı, teşekkür gecesinde buluştu.

Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezinde sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek düzenlenen gecede, kampanya süresinde en çok üye yaparak ilçeye büyük başarı kazandıran Teşkilat mensuplarına teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi. Geceye AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu’ndan sorumlu İl Koordinatörü Betül Yiğit, Ana Kademe, Kadın Kolları, Genlik Kolları, Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.  Gecede teşkilat mensuplarına bir teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Selami Delibalta, “100 bin yeni üye sloganıyla yola çıktığımız bu zorlu sürecin finalini Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yaptık. Hamdolsun bu süreçte başta mahalle başkanlarımız olmak üzere kadın, gençlik, ana kademe, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve belediye başkanımızın gayretleri sonucu Zeytinburnu AK Parti ailesi olarak en başarılı ilçelerden biri olarak Cumhurbaşkanımızdan ödülümüzü aldık. Emeği geçen herkesten ve “Ben de Ak Parti’nin bir neferi olmak istiyorum” diyerek üye olan her bir Zeytinburnulu hemşerimden Allah razı olsun. Verdiğimiz sözün haklı gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Üye kayıtlarına aralıksız yine devam edeceğiz. Davamız, kendi medeniyet değerlerimize yaslanıp, milletimizin sevinç, onur ve mutluluğunu esas alarak Türkiye’yi birlik, beraberlik, kardeşlik ve tam bağımsızlık içinde hak ettiği en yüksek konuma ulaştırmak ve bu uğurda göstereceğimiz çabayla hakkın rızasına, milletimizin duasına talip olmak davasıdır. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye yolunda seni de aramızda görmek istiyoruz. Ailenizde veya çevrenizde partimize üyeliği bulunmayan herkesi AK Partimize üye olmaya, ailemize katılmaya davet ediyoruz. Çünkü üye olmak, “Bu güzel davada ben de varım” demenin en somut şekli, bu güzel yolda farklı ve nitelikli bir sorumluluk üstlenmeye dair en güzel irade beyanıdır. Yeni ve büyük hedeflere, hep birlikte koşmak dileğiyle” dedi. Belediye Başkanı Ömer Arısoy gecede yaptığı konuşmada; “İstanbul da yeni 100 bin üye kampanyasında, hedefinin % 40 fazlasını yaparak İstanbul genelinde büyük bir başarı örneği gösteren, bu süreçte emek sarfeden her bir teşkilat mensubumuza sonsuz teşekkürler. Milletimize hizmet yolunda daha büyük başarılar için durmak yok yola devam” şeklinde konuştu. Gecenin sonunda yaptığı üye çalışmasıyla Zeytinburnu’nun ilk Dört’e girmesine katkı veren Teşkilat mensuplarına teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekimi le sona erdi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ve final gecesinde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile ödülleri takdim edilen “100 bin yeni üye kampanyası”nda en çok üye yapan ilk dört ilçeden biri olan Zeytinburnu Teşkilatı, teşekkür gecesinde buluştu.

Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezinde sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek düzenlenen gecede, kampanya süresinde en çok üye yaparak ilçeye büyük başarı kazandıran Teşkilat mensuplarına teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi. Geceye AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu’ndan sorumlu İl Koordinatörü Betül Yiğit, Ana Kademe, Kadın Kolları, Genlik Kolları, Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve teşkilat mensupları katıldı. 

Gecede teşkilat mensuplarına bir teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Selami Delibalta, “100 bin yeni üye sloganıyla yola çıktığımız bu zorlu sürecin finalini Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yaptık. Hamdolsun bu süreçte başta mahalle başkanlarımız olmak üzere kadın, gençlik, ana kademe, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve belediye başkanımızın gayretleri sonucu Zeytinburnu AK Parti ailesi olarak en başarılı ilçelerden biri olarak Cumhurbaşkanımızdan ödülümüzü aldık. Emeği geçen herkesten ve “Ben de Ak Parti’nin bir neferi olmak istiyorum” diyerek üye olan her bir Zeytinburnulu hemşerimden Allah razı olsun. Verdiğimiz sözün haklı gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Üye kayıtlarına aralıksız yine devam edeceğiz. Davamız, kendi medeniyet değerlerimize yaslanıp, milletimizin sevinç, onur ve mutluluğunu esas alarak Türkiye’yi birlik, beraberlik, kardeşlik ve tam bağımsızlık içinde hak ettiği en yüksek konuma ulaştırmak ve bu uğurda göstereceğimiz çabayla hakkın rızasına, milletimizin duasına talip olmak davasıdır. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye yolunda seni de aramızda görmek istiyoruz. Ailenizde veya çevrenizde partimize üyeliği bulunmayan herkesi AK Partimize üye olmaya, ailemize katılmaya davet ediyoruz. Çünkü üye olmak, “Bu güzel davada ben de varım” demenin en somut şekli, bu güzel yolda farklı ve nitelikli bir sorumluluk üstlenmeye dair en güzel irade beyanıdır. Yeni ve büyük hedeflere, hep birlikte koşmak dileğiyle” dedi.

Belediye Başkanı Ömer Arısoy gecede yaptığı konuşmada; “İstanbul da yeni 100 bin üye kampanyasında, hedefinin % 40 fazlasını yaparak İstanbul genelinde büyük bir başarı örneği gösteren, bu süreçte emek sarfeden her bir teşkilat mensubumuza sonsuz teşekkürler. Milletimize hizmet yolunda daha büyük başarılar için durmak yok yola devam” şeklinde konuştu.

Gecenin sonunda yaptığı üye çalışmasıyla Zeytinburnu’nun ilk Dört’e girmesine katkı veren Teşkilat mensuplarına teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekimi le sona erdi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.