SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Zeytinburnu Şubat Ayı Danışma Meclisi

GÜNDEM 28.02.2015 - 22:30, Güncelleme: 28.02.2015 - 22:30
 

AK Parti Zeytinburnu Şubat Ayı Danışma Meclisi

AK Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı Şubat Ayı Danışma Meclisini geniş bir katılımla Kazlıçeşme Kültür merkezine yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver önderliğinde 8 yıldır düzenli olarak her ay yapılan Danışma Meclisi siyasetin en yoğun olduğu ay olmasına rağmen yine yapıldı. Danışma Meclisine Teşkilat Başkanı Hasan Memiş Başkanlık yaptı.  Danışma Meclisinde Başkan Ünver’in isteği üzerine İlçemizden Aday Adayı olan 12 Değerli isim kendini tek tek tanıttı. Ardından Başkan Ünver kürsüye çıkarak teşkilata seslendi. İlk olarak kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 400 Milletvekili hatırlatmasını yaptı ve sözlerine şöyle devam etti. Artık Eski Türkiye bitti. Yeni bir Türkiye var eski ile bağımızı tamamen koparmak için prangaları söküp atmak için 400 Milletvekili ile anayasayı değiştirmek şart. 7 Haziran için hedefimiz 400 Milletvekili, bunun bilinciyle gece gündüz çalışılacağız. Görüyorsunuz Mecliste yaşananları sokakları yakıp yıkan teröristler için çıkarılan yasa çıkmasın diye Meclisteki bütün partiler nasıl AK Parti’ye karşı işbirliği yapıyorlar. Şimdi tutturmuşlar AK Parti Suriye’de toprak kaybetti. Bunun toprak kaybetmekle ne lakası var oldukça başarılı bir şeklide ne olduğu belirsin bir terör örgütü İşit, PKK ver azılı çocuk katili Esad üçlemin de kalmış türbemizi ve askerlerimizi sınırımıza yakın bir güvenli bölge nakledildi. Ülkemizi savaş içine çekmeye çalışan mihrakların oyunu böylelikle bozuldu dedi. AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şevki Şar ise Uzun Yıllardır Zeytinburnu Teşkilatı ile birlikte çalıştığını ve Zeytinburnu Teşkilatının bütün seçimlerde büyük bir zaferle oylarını katlayarak çıktığını belirtti. Başkan Yardımcısı Şar 7 Haziran seçimlerinde de aynı başarıyı beklediklerini altını çizdi. Ak Parti İstanbul milletvekilleri Prof. Türkan Dağoğlu ise konuşmasında CHP’nin Meclise dağılmış bir görüntü sergilediğini, MHP’nin ise BDP ile İşbirliği içinde olduğunu söyledi. Ülkenin geleceğinin AK Partiye emanet olduğunu ve teşkilatın bu bilinçle ve bu sorumlukla çalışması gerektiği söyledi. AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Danışma Meclisinin sonunda ilçemizdeki görevleri süresince Teşkilat ile uyum içinde çalışan eski il yöneticileri Şevki Şar ve Fethi Ahmet Balin’e teşekkür plaketi kadim etti. Zeytinburnu Belediye Başkanı murat Aydın’ın şehir dışında olması münasebetiyle Belediye adın iki Yöneticiye belediyenin teşekkür plaketlerini Başkan Yardımcısı Zafer Alsac takdim etti.  AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver kapanış konuşmasında ise Bu teşkilat AK Parti, CHP’ye bu ülkeyi yönetmeyi öğretecektir dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
AK Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı Şubat Ayı Danışma Meclisini geniş bir katılımla Kazlıçeşme Kültür merkezine yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver önderliğinde 8 yıldır düzenli olarak her ay yapılan Danışma Meclisi siyasetin en yoğun olduğu ay olmasına rağmen yine yapıldı. Danışma Meclisine Teşkilat Başkanı Hasan Memiş Başkanlık yaptı. 

Danışma Meclisinde Başkan Ünver’in isteği üzerine İlçemizden Aday Adayı olan 12 Değerli isim kendini tek tek tanıttı. Ardından Başkan Ünver kürsüye çıkarak teşkilata seslendi. İlk olarak kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 400 Milletvekili hatırlatmasını yaptı ve sözlerine şöyle devam etti. Artık Eski Türkiye bitti. Yeni bir Türkiye var eski ile bağımızı tamamen koparmak için prangaları söküp atmak için 400 Milletvekili ile anayasayı değiştirmek şart. 7 Haziran için hedefimiz 400 Milletvekili, bunun bilinciyle gece gündüz çalışılacağız. Görüyorsunuz Mecliste yaşananları sokakları yakıp yıkan teröristler için çıkarılan yasa çıkmasın diye Meclisteki bütün partiler nasıl AK Parti’ye karşı işbirliği yapıyorlar. Şimdi tutturmuşlar AK Parti Suriye’de toprak kaybetti. Bunun toprak kaybetmekle ne lakası var oldukça başarılı bir şeklide ne olduğu belirsin bir terör örgütü İşit, PKK ver azılı çocuk katili Esad üçlemin de kalmış türbemizi ve askerlerimizi sınırımıza yakın bir güvenli bölge nakledildi. Ülkemizi savaş içine çekmeye çalışan mihrakların oyunu böylelikle bozuldu dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şevki Şar ise Uzun Yıllardır Zeytinburnu Teşkilatı ile birlikte çalıştığını ve Zeytinburnu Teşkilatının bütün seçimlerde büyük bir zaferle oylarını katlayarak çıktığını belirtti. Başkan Yardımcısı Şar 7 Haziran seçimlerinde de aynı başarıyı beklediklerini altını çizdi.

Ak Parti İstanbul milletvekilleri Prof. Türkan Dağoğlu ise konuşmasında CHP’nin Meclise dağılmış bir görüntü sergilediğini, MHP’nin ise BDP ile İşbirliği içinde olduğunu söyledi. Ülkenin geleceğinin AK Partiye emanet olduğunu ve teşkilatın bu bilinçle ve bu sorumlukla çalışması gerektiği söyledi.

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Danışma Meclisinin sonunda ilçemizdeki görevleri süresince Teşkilat ile uyum içinde çalışan eski il yöneticileri Şevki Şar ve Fethi Ahmet Balin’e teşekkür plaketi kadim etti. Zeytinburnu Belediye Başkanı murat Aydın’ın şehir dışında olması münasebetiyle Belediye adın iki Yöneticiye belediyenin teşekkür plaketlerini Başkan Yardımcısı Zafer Alsac takdim etti.  AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver kapanış konuşmasında ise Bu teşkilat AK Parti, CHP’ye bu ülkeyi yönetmeyi öğretecektir dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.