SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ak Parti Zeytinburnu Soma şehitleri için mevlit okuttu

KÜLTÜR 26.05.2014 - 18:47, Güncelleme: 26.05.2014 - 18:47
 

Ak Parti Zeytinburnu Soma şehitleri için mevlit okuttu

Ak Parti Zeytinburnu ilçe Başkanlığı Soma'da yaşanan maden kazası sonucu şehit olan 301 Madenci için Merkezefendi Camisinde Kur’an ve Mevlid-’i şerif okutarak dua etti.

Miraç Kandili gecesi AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Soma şehitleri için Mevlit okuttu. Merkezefendi Camiinde Akşam namazından sonra başlayan mevlit  Kur’an Kerim tilaveti ile başladı.Mevlithanların okudu mevlidin ardından program dua ile sona erdi. Çıkışta mevlide katılanlara Etli pilav ayran ve helva ikram edildi. AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver program sonrası yaptığı açıklamada, Manisa’nın Soma ilçesinde ülke tarihimizin en büyük maden kazasını yaşadık. Bu kazada 301 madencimizi şehit verdik. Hükümetimiz ilk andan itibaren şehitlerimizin ve ailelerinin yanında yer aldı. Bizlerce okuttuğumuz Kur’an-ı kerim tilavetleri  ve dualarımızla madencilerimize manevi destek olduk. Artık bu saatten sonra Bizlere düşen görev şehitlerimizin geride bıraktıkları kederli ailelerine sahip çıkmaktır dedi. Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatının ve bir çok meclis üyesi Soma maden şehitleri için  tertip edilen programa katıldı. Zeytinburnu Belediyesinden ise sadece Belediye Başkan Yardımcısı Av. Saffet Öz mevlit programına iştirak etti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Ak Parti Zeytinburnu ilçe Başkanlığı Soma'da yaşanan maden kazası sonucu şehit olan 301 Madenci için Merkezefendi Camisinde Kur’an ve Mevlid-’i şerif okutarak dua etti.

Miraç Kandili gecesi AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Soma şehitleri için Mevlit okuttu. Merkezefendi Camiinde Akşam namazından sonra başlayan mevlit  Kur’an Kerim tilaveti ile başladı.Mevlithanların okudu mevlidin ardından program dua ile sona erdi. Çıkışta mevlide katılanlara Etli pilav ayran ve helva ikram edildi.

AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver program sonrası yaptığı açıklamada, Manisa’nın Soma ilçesinde ülke tarihimizin en büyük maden kazasını yaşadık. Bu kazada 301 madencimizi şehit verdik. Hükümetimiz ilk andan itibaren şehitlerimizin ve ailelerinin yanında yer aldı. Bizlerce okuttuğumuz Kur’an-ı kerim tilavetleri  ve dualarımızla madencilerimize manevi destek olduk. Artık bu saatten sonra Bizlere düşen görev şehitlerimizin geride bıraktıkları kederli ailelerine sahip çıkmaktır dedi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatının ve bir çok meclis üyesi Soma maden şehitleri için  tertip edilen programa katıldı. Zeytinburnu Belediyesinden ise sadece Belediye Başkan Yardımcısı Av. Saffet Öz mevlit programına iştirak etti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.