SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ak Parti Zeytinburnu Mayıs Ayı danışma meclisini yaptı

KÜLTÜR 31.05.2014 - 08:44, Güncelleme: 31.05.2014 - 08:44
 

Ak Parti Zeytinburnu Mayıs Ayı danışma meclisini yaptı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe Teşkilatı Mayıs ayı Danışma meclisi toplantısını Kazlıçeşme kültür merkezinde yaptı.

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Anayasa komisyon başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu,Ak Parti il teşkilat başkanı Halis Dalkılıç,Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda partili danışma meclisine katıldı. AK Parti Zeytinburnu Mayıs Ayı İlçe Danışma Meclisine İlçe teşkilat başkanı Hasan Memiş Başkanlık yaptı. Divan katipliklerini ise kadın kollarından Fahrü Nisa Şimşek,Mahalle Başkanı Tuncay Balcı ve gençlik kollarından Yunus Kuş yaptı. Kürsüye ilk olarak İlçe Başkanı Bahattin Ünver çıktı. Başkan Ünver yaptığı selamlama konuşmasında 30 Mart Yerel Seçimlerinde bir kez daha tarih yazan Teşkilatına teşekkür etti. Ramazan Ayı itibari ile startı verilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de yeni bir tarih yazma için teşkilatından söz isteyen Başkan Ünver, Danışma Meclisine katılan herkese teşekkür etti. AK Parti İstanbul Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç 30 Mart Yerel Seçimlerindeki başarının yeniden Ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tekrarlanmasını istedi. Dalkılıç rehavete izin vermeden oyunlara gelmeden Türkiye'de ilk kez Halkın seçeceği Cumhurbaşkanı olarak AK Parti'nin adayını güçlü bir destekle köşke çıkarmalıyız dedi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ise Teşkilatın sorularına cevap verdi. Son 15 Yılda yaptıkları projelerden daha fazla projeyi bu dönem hayata geçireceklerine vurgu yaptı. Kürsüye son olarak Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu çıktı. Kuzu konuşmasında muhalefete ve paralel yapıyı topa tuttu. Kuzu halkın iradesine ipotek koyma için çeşitli oyunlar dergileniyor dedi. Türkiye’yi bir uçağa benzeten Kuzu, Son operasyon pilota saldırı: Ey insanlıktan nasibini almamış vicdansızlar! Unutmayın ki hepimiz pilotuna saldırdığınız o uçaktayız” ifadesini kullandı. Şunları dile getirdi: “Son komploların varlığı, Türkiye’nin yarım asırdır içindeki bir kısım ulusalcı çeteleri, jakoben dayatmacıları ve darbecileri unutturmasın dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Ak Parti Zeytinburnu ilçe Teşkilatı Mayıs ayı Danışma meclisi toplantısını Kazlıçeşme kültür merkezinde yaptı.

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Anayasa komisyon başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu,Ak Parti il teşkilat başkanı Halis Dalkılıç,Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda partili danışma meclisine katıldı.

AK Parti Zeytinburnu Mayıs Ayı İlçe Danışma Meclisine İlçe teşkilat başkanı Hasan Memiş Başkanlık yaptı. Divan katipliklerini ise kadın kollarından Fahrü Nisa Şimşek,Mahalle Başkanı Tuncay Balcı ve gençlik kollarından Yunus Kuş yaptı.

Kürsüye ilk olarak İlçe Başkanı Bahattin Ünver çıktı. Başkan Ünver yaptığı selamlama konuşmasında 30 Mart Yerel Seçimlerinde bir kez daha tarih yazan Teşkilatına teşekkür etti. Ramazan Ayı itibari ile startı verilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de yeni bir tarih yazma için teşkilatından söz isteyen Başkan Ünver, Danışma Meclisine katılan herkese teşekkür etti.

AK Parti İstanbul Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç 30 Mart Yerel Seçimlerindeki başarının yeniden Ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tekrarlanmasını istedi. Dalkılıç rehavete izin vermeden oyunlara gelmeden Türkiye'de ilk kez Halkın seçeceği Cumhurbaşkanı olarak AK Parti'nin adayını güçlü bir destekle köşke çıkarmalıyız dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ise Teşkilatın sorularına cevap verdi. Son 15 Yılda yaptıkları projelerden daha fazla projeyi bu dönem hayata geçireceklerine vurgu yaptı.

Kürsüye son olarak Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu çıktı. Kuzu konuşmasında muhalefete ve paralel yapıyı topa tuttu. Kuzu halkın iradesine ipotek koyma için çeşitli oyunlar dergileniyor dedi. Türkiye’yi bir uçağa benzeten Kuzu, Son operasyon pilota saldırı: Ey insanlıktan nasibini almamış vicdansızlar! Unutmayın ki hepimiz pilotuna saldırdığınız o uçaktayız” ifadesini kullandı. Şunları dile getirdi: “Son komploların varlığı, Türkiye’nin yarım asırdır içindeki bir kısım ulusalcı çeteleri, jakoben dayatmacıları ve darbecileri unutturmasın dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.