SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkan Adayı Delibalta oldu

KÜLTÜR 20.03.2018 - 14:59, Güncelleme: 20.03.2018 - 14:59
 

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkan Adayı Delibalta oldu

Uzun süredir beklenen AK Parti Zeytinburnu ilçe başkan adayı İl Başkanlığı tarafından açıklandı. 13 Nisan’da yapılacak Kongrede İlin adayı Selami Delibalta olarak belirlendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Metal yorgunluk var teşkilatlar yenilecek demesinin ardından ne olacağı merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde İstanbul İlçelerinde görev süresi dolan ilçe başkanlarıyla birlikte 25 ilçe başkanı görevden ayrılmıştı. 6 Ay önce Metin Develi’yi aday olarak açıklayan Genel Merkez bir çok isimle birlikte Zeytinburnu Adayını da değiştirme kararı almıştı. Ardından yeniden temayül yoklaması yapmıştı. Öne çıkan isimler içinde uzun süre İlçe Başkan Yrd. Görevini yürüten Selami Delibalta ismi de vardı. İl Tercihini Delibalta’dan yana kullandı. ABDÜLSELAMİ DELİBALTA KİMDİR? 1977 RİZE / GÜNEYSU Doğumludur. Eğitim Hayatına 1984’de Rize Atatürk İlköğretim Okulunda Başladı. İlkokulu Bitirdikten Sonra 1995’de Rize İmam Hatip Lisesinden Mezun Oldu.2001 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İşletme Mezunudur. Çalışma Hayatına Mezun Olduğu Yıl İtibariyle Deri Konfeksiyonla İştigal Eden Aile Şirketinde Başlamıştır. Aktif Siyasete 2008 Yılında Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Kongresiyle Başladı. Bu Dönemde Sırasıyla AR-GE Birim Başkanlığı Ve Siyasi Ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı Görevini Yürüttü. Evli Ve 3 Çocuk Babasıdır. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Uzun süredir beklenen AK Parti Zeytinburnu ilçe başkan adayı İl Başkanlığı tarafından açıklandı. 13 Nisan’da yapılacak Kongrede İlin adayı Selami Delibalta olarak belirlendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Metal yorgunluk var teşkilatlar yenilecek demesinin ardından ne olacağı merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde İstanbul İlçelerinde görev süresi dolan ilçe başkanlarıyla birlikte 25 ilçe başkanı görevden ayrılmıştı.

6 Ay önce Metin Develi’yi aday olarak açıklayan Genel Merkez bir çok isimle birlikte Zeytinburnu Adayını da değiştirme kararı almıştı. Ardından yeniden temayül yoklaması yapmıştı. Öne çıkan isimler içinde uzun süre İlçe Başkan Yrd. Görevini yürüten Selami Delibalta ismi de vardı. İl Tercihini Delibalta’dan yana kullandı.

ABDÜLSELAMİ DELİBALTA KİMDİR?

1977 RİZE / GÜNEYSU Doğumludur. Eğitim Hayatına 1984’de Rize Atatürk İlköğretim Okulunda Başladı. İlkokulu Bitirdikten Sonra 1995’de Rize İmam Hatip Lisesinden Mezun Oldu.2001 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İşletme Mezunudur. Çalışma Hayatına Mezun Olduğu Yıl İtibariyle Deri Konfeksiyonla İştigal Eden Aile Şirketinde Başlamıştır. Aktif Siyasete 2008 Yılında Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Kongresiyle Başladı. Bu Dönemde Sırasıyla AR-GE Birim Başkanlığı Ve Siyasi Ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı Görevini Yürüttü. Evli Ve 3 Çocuk Babasıdır.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.