SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti ve CHP Gazeteciler gününde Bizleri unutmadı

SPOR 13.01.2016 - 12:02, Güncelleme: 13.01.2016 - 12:02
 

AK Parti ve CHP Gazeteciler gününde Bizleri unutmadı

AK Parti ve CHP 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver adına Basın ve Medyadan sorumlu ilçe Başkan Yrd. Ahmet Kaya Başkanın çiçeğini Yazı İşleri Müdürümüz Taylan Demirelli’ye takdim etti. CHP İlçe Başkanı Metin Doğan’ın çiçeğini ise İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Derya Akkılıç, Kadın kolları başkanı Hanife Kökçü beraberinde heyet takdim ettiler. CHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Derya Akkılıç, Basının özgür olması, demokratik toplum olmanın gereğidir. Günümüzde birçok gazeteci sadece işini yaptığı için suçlu ilan edilmiştir. Tarafsız ve ilkeli haber yapma niteliklerini yerine getirebilen tüm gazetecilerimizin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyoruz dedi. AK Parti Basın ve Halka ilişkiler birim başkanı Ahmet Kaya ise mesajında şunları söyledi. Gazetecilik, topluma yön veren, kamuoyu oluşturan ve gerçeklerden haberdar eden, demokrasimizin gelişmesine ve daha ileriye gitmesine katkı yapan bir meslektir. Çok önemli bir kamu görevi olan ilkeli, tarafsız bir şekilde yerine getiren çalışan gazetecilerimizin yaşadıkları sorunların sona ermesi temennisiyle, bu günlerini kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.
AK Parti ve CHP 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver adına Basın ve Medyadan sorumlu ilçe Başkan Yrd. Ahmet Kaya Başkanın çiçeğini Yazı İşleri Müdürümüz Taylan Demirelli’ye takdim etti. CHP İlçe Başkanı Metin Doğan’ın çiçeğini ise İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Derya Akkılıç, Kadın kolları başkanı Hanife Kökçü beraberinde heyet takdim ettiler.

CHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Derya Akkılıç, Basının özgür olması, demokratik toplum olmanın gereğidir. Günümüzde birçok gazeteci sadece işini yaptığı için suçlu ilan edilmiştir. Tarafsız ve ilkeli haber yapma niteliklerini yerine getirebilen tüm gazetecilerimizin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyoruz dedi.

AK Parti Basın ve Halka ilişkiler birim başkanı Ahmet Kaya ise mesajında şunları söyledi. Gazetecilik, topluma yön veren, kamuoyu oluşturan ve gerçeklerden haberdar eden, demokrasimizin gelişmesine ve daha ileriye gitmesine katkı yapan bir meslektir. Çok önemli bir kamu görevi olan ilkeli, tarafsız bir şekilde yerine getiren çalışan gazetecilerimizin yaşadıkları sorunların sona ermesi temennisiyle, bu günlerini kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.