SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta Gazetecileri ağırladı

GÜNDEM 21.10.2021 - 21:55, Güncelleme: 21.10.2021 - 22:04
 

Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta Gazetecileri ağırladı

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı A. Selami Delibalta, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Dünya Gazeteciler Günü’nde bölge gazetecilerini ağırladı. Zeytinburnu Haber Gazetesini temsilen yemeğe Yazıişleri Müdürümüz Taylan Demirelli katıldı

Zeytinburnu Ak Parti Tanıtım Medya Başkanı Abdülkadir Baş’ın organize ettiği yemekli programda, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüsna Boztepe, Ömer Yıldız, Merve Ayşe Cihangiroğlu, Esma Betül Tufan ve Melek Atabay’da hazır bulundu. İlçe Başkanı A. Selami Delibalta, gazetecilerin toplumda oynadıkları role değinerek, tüm gazetecilerin gününü kutladı. Pandemi nedeniyle bir süredir bir araya gelmek istediği bölge gazetecileri ile bir araya gelmenin gazeteciler için anlamlı bir güne denk gelmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Başkanı Delibalta, gazetecilerin bulunduğu ortamlarda topluma yön verdiğini ifade ederek, bölgelerinde olup bitenlerden haberdar olmalarını sağlayan önemli bir bilgi kaynağı olduğunu söyledi. Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı A. Selami Delibalta, halkın haber alma hakkı ve özgürlüğü adına özveri gerektiren gazetecilik mesleğini icra eden gazetecilerin kamuoyu adına hassas ciddi ve önemli konularda gündem oluşturabilen tarafsız, güvenilir ve basın ahlak kurallarına uyma gayretiyle toplumsal kalkınmanın sağlanmasında da önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Basının bir anlamda kamuoyu ile yöneticiler arasında bir köprü vazifesi gördüğünü de ifade eden Delibalta, davetlerine katılan gazetecilere de ayrıca teşekkür etti. Ak Parti’nin yemekli programına katılan gazeteciler de, mesleğe başlama serüvenlerini ve mesleki deneyimlerini paylaşarak,  A. Selami Delibalta’ya mesleğin bilinmeyen zorlukları hakkında bilgi verdi. Özellikle yerel basının tek sesliliğe kaşı büyük bir direnç gösterdiğini ifade eden gazeteciler, diğer yandan içinde bulundukları ekonomik sıkıntılar nedeniyle yayınlarını sürdüremez hale gelmenin eşliğinde olduklarını belirttiler. Basının sorunları hakkında gerekli yasal düzenlemelerin de yapılması gerektiğini belirten gazeteciler, kendileri için anlamlı olan günlerini hatırlayan Ak Parti Zeytinburnu İlçe yönetimine de ayrıca teşekkür etti.
Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı A. Selami Delibalta, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Dünya Gazeteciler Günü’nde bölge gazetecilerini ağırladı. Zeytinburnu Haber Gazetesini temsilen yemeğe Yazıişleri Müdürümüz Taylan Demirelli katıldı

Zeytinburnu Ak Parti Tanıtım Medya Başkanı Abdülkadir Baş’ın organize ettiği yemekli programda, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüsna Boztepe, Ömer Yıldız, Merve Ayşe Cihangiroğlu, Esma Betül Tufan ve Melek Atabay’da hazır bulundu. İlçe Başkanı A. Selami Delibalta, gazetecilerin toplumda oynadıkları role değinerek, tüm gazetecilerin gününü kutladı.

Pandemi nedeniyle bir süredir bir araya gelmek istediği bölge gazetecileri ile bir araya gelmenin gazeteciler için anlamlı bir güne denk gelmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Başkanı Delibalta, gazetecilerin bulunduğu ortamlarda topluma yön verdiğini ifade ederek, bölgelerinde olup bitenlerden haberdar olmalarını sağlayan önemli bir bilgi kaynağı olduğunu söyledi.

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı A. Selami Delibalta, halkın haber alma hakkı ve özgürlüğü adına özveri gerektiren gazetecilik mesleğini icra eden gazetecilerin kamuoyu adına hassas ciddi ve önemli konularda gündem oluşturabilen tarafsız, güvenilir ve basın ahlak kurallarına uyma gayretiyle toplumsal kalkınmanın sağlanmasında da önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Basının bir anlamda kamuoyu ile yöneticiler arasında bir köprü vazifesi gördüğünü de ifade eden Delibalta, davetlerine katılan gazetecilere de ayrıca teşekkür etti.

Ak Parti’nin yemekli programına katılan gazeteciler de, mesleğe başlama serüvenlerini ve mesleki deneyimlerini paylaşarak,  A. Selami Delibalta’ya mesleğin bilinmeyen zorlukları hakkında bilgi verdi.

Özellikle yerel basının tek sesliliğe kaşı büyük bir direnç gösterdiğini ifade eden gazeteciler, diğer yandan içinde bulundukları ekonomik sıkıntılar nedeniyle yayınlarını sürdüremez hale gelmenin eşliğinde olduklarını belirttiler.

Basının sorunları hakkında gerekli yasal düzenlemelerin de yapılması gerektiğini belirten gazeteciler, kendileri için anlamlı olan günlerini hatırlayan Ak Parti Zeytinburnu İlçe yönetimine de ayrıca teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.