SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Çırpıcı Mahalle Danışma Meclisini yaptı

GÜNDEM 07.03.2020 - 18:05, Güncelleme: 07.03.2020 - 18:05
 

AK Parti Çırpıcı Mahalle Danışma Meclisini yaptı

AK Parti Çırpıcı Mahallesi Danışma Meclisi geniş katılımla ilçe merkezinde yapıldı. Çırpıcı Mahallesi Danışma Meclisini İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, İlçe Başkanı Selami Delibalta, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Çırpıcı Mahalle Başkanı Yasin Akdarma ve Partililerin katıldı.

Danışma Meclisinde kürsüye ilk olarak AK Parti Çırpıcı Mahalle Başkanı Yasin Akdarma çıktı. Protokol üyelerini ve teşkilat mensuplarını selamlayarak konuşmasına başlayan Mahalle Başkanı önce Çırpıcı Mahallesi hakkında kısa bir bilgi verdi. Çırpıcı Mahallesinin 27864 Nüfusu olduğunu 72 sokaktan oluştuğunu ve 19316 seçmenin bulunduğunun altını çizdi. 29 Ağustos 2018’den bugüne Mahalle Başkanlığı görevini yürüttüğünü ve en son İstanbul’da başlatılan Üyelik kampanyasında Zeytinburnu’nda mahalle olarak birinci olduklarının altını çizdi. 31 Mart Seçimlerinde Mahalle olarak güzel bir çalışma yürüttüklerini bunun Zeytinburnu’nun geneline yansıdığını ve bu enerji ile Zeytinburnu’nun tamamını kucaklayan dertleriyle dertlenen Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un ilçemize değer katan bir isim olarak seçimi açık ara önde kazandığına vurgu yaptı.  Mahalle Başkanın Ardından AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta partililere seslendi. AK Parti’nin sadece bir partiden ibaret olmadığını dile getiren ilçe Başkanı, “AK Parti ayını zamanda mazlum coğrafyaların umududur. Ortaya koyduğu hareket ve vizyonu ile yeniden büyük Türkiye ideali yola çıkan partimiz 18 yılda 100 yıllık değişim ve dönüşüm gerçekleştirmiştir Türkiye’nin dış ve iç politikada inanılmaz işlere imza atmıştır. O kadar güçlü bir ülkeyiz ve o kadar güçlü bir liderimiz varki dünyada bütün süper güçler karşımızda olmasına rağmen bugün dış politikada Rusya ve Amerika ile baş başa, mücadele ediyoruz.” ifadelerini kullandı  Çırpıcı Mahallesi Danışma Meclisinde İstanbul Milletvekili Canan Kalsın ve Belediye Başkanı Ömer Arısoy’da birer konuşma yaptılar ve Günümüz dünyasında eskisi gibi katı ittifaklar sisteminin kalmadığına, milli menfaatlere dayanan kazan-kazan ilişkilerinin ön plana çıktığına işaret ettiler. Biz NATO Blok’undayız diye iktisadi, siyasi, milli çıkarlarımıza ters kararları, olayları desteklemek zorunda değiliz. Mesela bizim terörle mücadelemize NATO destek veriyor mu, hayır! Hakeza, Suriye'de Rusya ile belirgin bir işbirliğimiz var; ama İdlib'te yaptıklarını da tasvip etmiyoruz, edemeyiz. Büyürken, ticaret yaparken, kalkınırken 'önce insan' diyen felsefemizden, kardeşlik hukukumuzdan, ümmet dayanışmamızdan ödün veremeyiz dediler.   ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
AK Parti Çırpıcı Mahallesi Danışma Meclisi geniş katılımla ilçe merkezinde yapıldı. Çırpıcı Mahallesi Danışma Meclisini İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, İlçe Başkanı Selami Delibalta, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Çırpıcı Mahalle Başkanı Yasin Akdarma ve Partililerin katıldı.

Danışma Meclisinde kürsüye ilk olarak AK Parti Çırpıcı Mahalle Başkanı Yasin Akdarma çıktı. Protokol üyelerini ve teşkilat mensuplarını selamlayarak konuşmasına başlayan Mahalle Başkanı önce Çırpıcı Mahallesi hakkında kısa bir bilgi verdi. Çırpıcı Mahallesinin 27864 Nüfusu olduğunu 72 sokaktan oluştuğunu ve 19316 seçmenin bulunduğunun altını çizdi. 29 Ağustos 2018’den bugüne Mahalle Başkanlığı görevini yürüttüğünü ve en son İstanbul’da başlatılan Üyelik kampanyasında Zeytinburnu’nda mahalle olarak birinci olduklarının altını çizdi. 31 Mart Seçimlerinde Mahalle olarak güzel bir çalışma yürüttüklerini bunun Zeytinburnu’nun geneline yansıdığını ve bu enerji ile Zeytinburnu’nun tamamını kucaklayan dertleriyle dertlenen Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un ilçemize değer katan bir isim olarak seçimi açık ara önde kazandığına vurgu yaptı. 

Mahalle Başkanın Ardından AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta partililere seslendi. AK Parti’nin sadece bir partiden ibaret olmadığını dile getiren ilçe Başkanı, “AK Parti ayını zamanda mazlum coğrafyaların umududur. Ortaya koyduğu hareket ve vizyonu ile yeniden büyük Türkiye ideali yola çıkan partimiz 18 yılda 100 yıllık değişim ve dönüşüm gerçekleştirmiştir Türkiye’nin dış ve iç politikada inanılmaz işlere imza atmıştır. O kadar güçlü bir ülkeyiz ve o kadar güçlü bir liderimiz varki dünyada bütün süper güçler karşımızda olmasına rağmen bugün dış politikada Rusya ve Amerika ile baş başa, mücadele ediyoruz.” ifadelerini kullandı 

Çırpıcı Mahallesi Danışma Meclisinde İstanbul Milletvekili Canan Kalsın ve Belediye Başkanı Ömer Arısoy’da birer konuşma yaptılar ve Günümüz dünyasında eskisi gibi katı ittifaklar sisteminin kalmadığına, milli menfaatlere dayanan kazan-kazan ilişkilerinin ön plana çıktığına işaret ettiler. Biz NATO Blok’undayız diye iktisadi, siyasi, milli çıkarlarımıza ters kararları, olayları desteklemek zorunda değiliz. Mesela bizim terörle mücadelemize NATO destek veriyor mu, hayır! Hakeza, Suriye'de Rusya ile belirgin bir işbirliğimiz var; ama İdlib'te yaptıklarını da tasvip etmiyoruz, edemeyiz. Büyürken, ticaret yaparken, kalkınırken 'önce insan' diyen felsefemizden, kardeşlik hukukumuzdan, ümmet dayanışmamızdan ödün veremeyiz dediler.  

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.