SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Bilgi Yarışmasında Şampiyon Yenidoğan oldu

GÜNDEM 29.02.2016 - 13:44, Güncelleme: 29.02.2016 - 13:44
 

AK Parti Bilgi Yarışmasında Şampiyon Yenidoğan oldu

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen mahalle teşkilatları arasındaki bilgi yarışması finali sonuçlandı.

24 Ocak 2016 tarihinde başlayan ve ilki Kazlıçeşme Abay Ortaokulu Spor Salonu’nda yapılan 1’inci tur yarışmalarında 5 mahalle elenmişti. 15 gün sonra yarı final yarışmaları yapıldı. 8 mahalleden 4 mahalle daha elendi ve final Yenidoğan, Maltepe, Beştelsiz ve Çırpıcı Mahalle teşkilatları arasında 28 Şubat Pazar günü yapıldı. AK PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI FİNALİ İZLEDİ AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Habibe Çiftçioğlu BAŞLAR’ın da misafir olarak katıldığı final yarışmasının sunuculuğunu Gazeteci Mehmet ALPAY yaptı. Yarışmanın Moderatör görevini ise Grup Başkanı Fatih AYDOĞAN tarafından yapıldı. Abdurrahman BAYRAMOĞLU, Mustafa YALÇINKAYA ile Beytullah BIYIK yarışmanın Jüri Üyelikleri ve Ahmet KAYA, Naci SERT, Hasan MEMİŞ, Sedat ÜRÜN ve Alaattin ÇAM ise yarışmanın hakemlik görevini üstlendiler. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Habibe Çifçioğlu BAŞLAR selamlama konuşmasını yaparak yarışmacı guruplara başarılar temennisinde bulundu. Finalde 12 soru ve her soru karşılığı da 10 puan üzerinden değerlendirilecekti. 12 soru karşılığında verilen cevaplara göre, Aytunç ÇELEBİ, Fatma BİKEZ, Mehmet ART, İbrahim KELEŞ ve Büşra Yağmur DÖNMEZ’den oluşan Yenidoğan Mahalle gurubu yarışmanın şampiyonu, Ramazan BAĞATUR, Muhammed IŞIKDEMİR, Mustafa DOĞAN, Elvan POLAT ve Zübeyde DEMİRDAG’dan oluşan Beştelsiz Mahalle gurubu yarışmanın ikincisi, Bayram AKYILDIZ, Yasin AKDAMAR, Vedat BİLEN, Hasan UYGUN ve Mustafa KÜÇÜK’ten oluşan Maltepe Mahalle gurubu yarışmanın üçüncüsü, Rıdvan ÇALIŞKAN, Dursun ÜNLÜ, Arif KİRMAN, Ferdi YURTSEVEN ve Ayşe GÖREN’den oluşan Çırpıcı Mahalle gurubu da dördüncü oldular. İzleyicilerin arasında İstanbul Kırtasiyeciler Oda Başkanı Yavuz TEKÇE, Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Asuman DURMUŞOĞLU, Diyabetliler ve Engelliler Dernek Başkanı Nurşen ÖRNEK ve AK Parti Zeytinburnu İlçe Meclis Üyesi Adem ULUOCAK bulunuyorlardı. Neticeler belirlendikten sonra AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin ÜNVER yarışmacılara ve izleyici olan AK Parti teşkilat mensuplarına teşekkür konuşması yaptı. Şampiyon olan Yenidoğan Mahalle gurubunun ödüllerini AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Habibe Çiftçioğlu BAŞAR, 2’inci olan Beştelsiz Mahalle gurubunun ödüllerini AK Parti İlçe Başkanı Bahattin ÜNVER, 3’üncü olan Maltepe Mahalle gurubunun ödüllerini AK Parti Zeytinburnu Teşkilat Başkanı Hasan MEMİŞ ve 4’üncü olarak mansiyon kazanan Çırpıcı Mahalle gurubunun ödüllerini de gurup başkanı ve programın Moderatörü Fatih AYDOĞAN verdiler. Zühtü Kurtulmuş Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda yapılan bilgi ve final yarışmasının ses düzeni Zeytinburnu Belediye Başkanlığı’nca hazırlandı ve tonmaysterlik görevini ise İmdat DELİELİ yaptı. Tüm yarışmacıların gurup resmi çektirmelerinin ardından program sona erdi.  HABER-MEHMET ALPAY
AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen mahalle teşkilatları arasındaki bilgi yarışması finali sonuçlandı.

24 Ocak 2016 tarihinde başlayan ve ilki Kazlıçeşme Abay Ortaokulu Spor Salonu’nda yapılan 1’inci tur yarışmalarında 5 mahalle elenmişti. 15 gün sonra yarı final yarışmaları yapıldı. 8 mahalleden 4 mahalle daha elendi ve final Yenidoğan, Maltepe, Beştelsiz ve Çırpıcı Mahalle teşkilatları arasında 28 Şubat Pazar günü yapıldı.

AK PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI FİNALİ İZLEDİ

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Habibe Çiftçioğlu BAŞLAR’ın da misafir olarak katıldığı final yarışmasının sunuculuğunu Gazeteci Mehmet ALPAY yaptı. Yarışmanın Moderatör görevini ise Grup Başkanı Fatih AYDOĞAN tarafından yapıldı. Abdurrahman BAYRAMOĞLU, Mustafa YALÇINKAYA ile Beytullah BIYIK yarışmanın Jüri Üyelikleri ve Ahmet KAYA, Naci SERT, Hasan MEMİŞ, Sedat ÜRÜN ve Alaattin ÇAM ise yarışmanın hakemlik görevini üstlendiler. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Habibe Çifçioğlu BAŞLAR selamlama konuşmasını yaparak yarışmacı guruplara başarılar temennisinde bulundu.

Finalde 12 soru ve her soru karşılığı da 10 puan üzerinden değerlendirilecekti. 12 soru karşılığında verilen cevaplara göre, Aytunç ÇELEBİ, Fatma BİKEZ, Mehmet ART, İbrahim KELEŞ ve Büşra Yağmur DÖNMEZ’den oluşan Yenidoğan Mahalle gurubu yarışmanın şampiyonu, Ramazan BAĞATUR, Muhammed IŞIKDEMİR, Mustafa DOĞAN, Elvan POLAT ve Zübeyde DEMİRDAG’dan oluşan Beştelsiz Mahalle gurubu yarışmanın ikincisi, Bayram AKYILDIZ, Yasin AKDAMAR, Vedat BİLEN, Hasan UYGUN ve Mustafa KÜÇÜK’ten oluşan Maltepe Mahalle gurubu yarışmanın üçüncüsü, Rıdvan ÇALIŞKAN, Dursun ÜNLÜ, Arif KİRMAN, Ferdi YURTSEVEN ve Ayşe GÖREN’den oluşan Çırpıcı Mahalle gurubu da dördüncü oldular. İzleyicilerin arasında İstanbul Kırtasiyeciler Oda Başkanı Yavuz TEKÇE, Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Asuman DURMUŞOĞLU, Diyabetliler ve Engelliler Dernek Başkanı Nurşen ÖRNEK ve AK Parti Zeytinburnu İlçe Meclis Üyesi Adem ULUOCAK bulunuyorlardı.

Neticeler belirlendikten sonra AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin ÜNVER yarışmacılara ve izleyici olan AK Parti teşkilat mensuplarına teşekkür konuşması yaptı. Şampiyon olan Yenidoğan Mahalle gurubunun ödüllerini AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Habibe Çiftçioğlu BAŞAR, 2’inci olan Beştelsiz Mahalle gurubunun ödüllerini AK Parti İlçe Başkanı Bahattin ÜNVER, 3’üncü olan Maltepe Mahalle gurubunun ödüllerini AK Parti Zeytinburnu Teşkilat Başkanı Hasan MEMİŞ ve 4’üncü olarak mansiyon kazanan Çırpıcı Mahalle gurubunun ödüllerini de gurup başkanı ve programın Moderatörü Fatih AYDOĞAN verdiler. Zühtü Kurtulmuş Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda yapılan bilgi ve final yarışmasının ses düzeni Zeytinburnu Belediye Başkanlığı’nca hazırlandı ve tonmaysterlik görevini ise İmdat DELİELİ yaptı. Tüm yarışmacıların gurup resmi çektirmelerinin ardından program sona erdi. 

HABER-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.