SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ahmet Ariş Telsiz Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı

GÜNDEM 07.04.2021 - 22:04, Güncelleme: 07.04.2021 - 22:16
 

Ahmet Ariş Telsiz Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı

Zeytinburnu’nun sevilen simalarından Bahçegülü Çiçekçilik’in sahibi hayırsever iş adamı Ahmet Ariş 2024 yılında yapılacak Mahalli idareler seçiminde Telsiz Mahallesi Muhtarlığına adayı olduğunu açıkladı.

AHMET ARİŞ KİMDİR? İşadamı Ahmet Ariş kendi şöyle tanıtıyor. Ben doğma büyüme Zeytinburnuluyum, Zeytinburnu Çocuğuyum. Biz bu semtin çamurlu sokaklarında büyüdük. Yokluğu da varlığı da gördük. Kazlçeşme Tabakhanelerinde aile şirketimiz vardı. Uzun bir süre bunu işlettik. Ardından kendime ait işyerini kurdum. Herkes bırakıp gitse de Bizler Zeytinburnu’ndan, bu semtten kopamayız. Biz başka bir semtte yaşamayız.  NİÇİN TELSİZ MAHALLESİ MUHTARLIĞINA ADAY OLDUNUZ? 57 Yıldır bu ilçedeyim. Bir süre Beştelsiz Mahallesinde ikamet ettim. 40 Yılı aşkın bir süredir de Telsiz Mahallesinde ikamet ediyorum. Telsiz Mahallesi Zeytinburnu’nun en büyük mahallesidir. Bu mahalle benim ailem oldu artık. Kafamda muhtar olmak gibi bir fikir yoktu. Elimizden geldiği kadar Telsiz Mahallesinin bir esnafı olarak ihtiyaç sahibi komşularımıza yardımcı olmaya çalışıyorum. Gün geçtikçe bu iyilik hareketi kartopu misali büyüme devam ediyor. Çevrem ve arkadaşlarım bu hizmeti daha da büyütmek için niçin Telsiz Mahallesine muhtar olmuyorsun dediler. Arkadaşlarımın isteğiyle böyle bir yola girdik. Üç yıl önceden aday olduğumu açıkladım. Kazanacağımdan hiçbir şüphem yok. Tek gayem tek beklentim, Telsiz Mahallesi sakinlerine daha güzel nasıl bir hizmet içinde olabilirim. 2024 yılına kadar gece gündüz çalışıp Telsiz Mahallesinin muhtarı olmak istiyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.  İYİLİK HAREKETİNİ NASIL BAŞLATTINIZ? Telsiz Mahallesinde esnaf olduğumuz için, birde işyerimiz Yedikule Göğüs Hastanesi gibi köklü bir hastanenin yanı başında herkesimden insan gelip gidiyor. Kimileri çok ihtiyaçlı, kimileri ise gerçekten maddi olarak çok iyi durumda. Ben bir kısmını kendi bütçemden ama daha çok hayırsever işadamlarımızın desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelere el uzatmaya başladım. Önceliğim engelliler onlar benim için çok özel, onları gerçekten çok ayrı tutuyorum. Bugüne kadar Yüzlerce gerçek ihtiyaç sahibi kişiye elimizi uzattık. Tekerlikli sandalye, Akülü araba, Hasta bezi ve hastalar için gerekli bakım setleri, Gıda kolileri ve birçok kalemde elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Pandeminden dolayı Uzaktan eğitim görmek zorunda kalan fakat materyal eksiği olan bir öğrencimize Tablet desteğinde bulunuyoruz. İnşallah daha çok ihtiyaç sahibi kardeşlerimize hep birlikte el uzatacağız.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL      
Zeytinburnu’nun sevilen simalarından Bahçegülü Çiçekçilik’in sahibi hayırsever iş adamı Ahmet Ariş 2024 yılında yapılacak Mahalli idareler seçiminde Telsiz Mahallesi Muhtarlığına adayı olduğunu açıkladı.

AHMET ARİŞ KİMDİR?

İşadamı Ahmet Ariş kendi şöyle tanıtıyor. Ben doğma büyüme Zeytinburnuluyum, Zeytinburnu Çocuğuyum. Biz bu semtin çamurlu sokaklarında büyüdük. Yokluğu da varlığı da gördük. Kazlçeşme Tabakhanelerinde aile şirketimiz vardı. Uzun bir süre bunu işlettik. Ardından kendime ait işyerini kurdum. Herkes bırakıp gitse de Bizler Zeytinburnu’ndan, bu semtten kopamayız. Biz başka bir semtte yaşamayız. 

NİÇİN TELSİZ MAHALLESİ MUHTARLIĞINA ADAY OLDUNUZ?

57 Yıldır bu ilçedeyim. Bir süre Beştelsiz Mahallesinde ikamet ettim. 40 Yılı aşkın bir süredir de Telsiz Mahallesinde ikamet ediyorum. Telsiz Mahallesi Zeytinburnu’nun en büyük mahallesidir. Bu mahalle benim ailem oldu artık. Kafamda muhtar olmak gibi bir fikir yoktu. Elimizden geldiği kadar Telsiz Mahallesinin bir esnafı olarak ihtiyaç sahibi komşularımıza yardımcı olmaya çalışıyorum. Gün geçtikçe bu iyilik hareketi kartopu misali büyüme devam ediyor. Çevrem ve arkadaşlarım bu hizmeti daha da büyütmek için niçin Telsiz Mahallesine muhtar olmuyorsun dediler. Arkadaşlarımın isteğiyle böyle bir yola girdik. Üç yıl önceden aday olduğumu açıkladım. Kazanacağımdan hiçbir şüphem yok. Tek gayem tek beklentim, Telsiz Mahallesi sakinlerine daha güzel nasıl bir hizmet içinde olabilirim. 2024 yılına kadar gece gündüz çalışıp Telsiz Mahallesinin muhtarı olmak istiyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. 

İYİLİK HAREKETİNİ NASIL BAŞLATTINIZ?

Telsiz Mahallesinde esnaf olduğumuz için, birde işyerimiz Yedikule Göğüs Hastanesi gibi köklü bir hastanenin yanı başında herkesimden insan gelip gidiyor. Kimileri çok ihtiyaçlı, kimileri ise gerçekten maddi olarak çok iyi durumda. Ben bir kısmını kendi bütçemden ama daha çok hayırsever işadamlarımızın desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelere el uzatmaya başladım. Önceliğim engelliler onlar benim için çok özel, onları gerçekten çok ayrı tutuyorum. Bugüne kadar Yüzlerce gerçek ihtiyaç sahibi kişiye elimizi uzattık. Tekerlikli sandalye, Akülü araba, Hasta bezi ve hastalar için gerekli bakım setleri, Gıda kolileri ve birçok kalemde elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Pandeminden dolayı Uzaktan eğitim görmek zorunda kalan fakat materyal eksiği olan bir öğrencimize Tablet desteğinde bulunuyoruz. İnşallah daha çok ihtiyaç sahibi kardeşlerimize hep birlikte el uzatacağız..

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

 

 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.