SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Abay Ortaokulu'ndan Muhteşem Konser

EĞİTİM 01.06.2015 - 19:39, Güncelleme: 01.06.2015 - 19:39
 

Abay Ortaokulu'ndan Muhteşem Konser

Kazlıçeşme Abay Ortaokulu, öğretmenler ve öğrencilerden oluşturulan müzik gurubunun muhteşem konseri hayli mükemmeldi.

Kazlıçeşme Abay Ortaokulu, öğretmenler ve öğrencilerden oluşturulan müzik gurubu yıl sonu etkinliği veliler tarafından alkışlarla ödüllendirildi.  Kazlıçeşme Kültür Merkezi Akdeniz Salonu’nda yapılan konser programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programın sunuculuğunu Mecra Nur Öztürk Yaptı. Müzik Öğretmenleri Ahmet Turan,Figen Doğru ve Murat Lebut’un sahnelediği programın açılış konuşması okul müdürü Gülsüm Çınar tarafından yapıldı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kazım Yoldaş ve birçok okul müdürünün katıldığı yıl sonu etkinlik konseri senfoni müziği ardından enstümantal  THM müziği ile başlamış oldu. Dilara Elim, Rümeysa Erbasan, Melike Aksan, Esra Erbil ve Ayşegül Özen elektro gitar Özgenç Sezen eşliğinde  müziklerini sundular. Gitar Gurubu Barış Manço’nun Dağlar Dağla şarkısını icra etti. Melike Aksoy ve Melike Aksan’ın müzikleri sonrasında 11 yaşındaki Şehriban Mansur kendi sazıyla iki şarkı icra etti ve hayli alkışlandı. Müzik Öğretmenleri Ahmet Turan, Fiğen Doğru ve Murat Lebut, birlikte sahne alarak şarkı9 ve türküleriyle nefis bir müzik sunumu yaptılar. Öğretmenlerden Müge Uğur, saadet  Özmen ve Ufuk Yardımcı şarkılarını adeta profesyonel şarkıcılar gibi icra ettiler ve dakikalarca alkışlandılar.  Rümeysa Erbasan “ Ey Özgürlük “ isimli eseri icra ettikten sonra program başladığı mükemmellikte sona erdi. Okul Müdürü Gülsüm Çınar kapanış konuşması yaparak emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. ikiz kardeşler Ezgi ve Ece Çakırbey’in çiçek sununlarında, Gülsüm Çınar, tüm öğretmenlere birer buket çiçek hediyesinde bulundu. Okul Aile Birliği müdür Gülsüm Çınar’a özel olarak kutlama buketi sundu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Kazlıçeşme Abay Ortaokulu, öğretmenler ve öğrencilerden oluşturulan müzik gurubunun muhteşem konseri hayli mükemmeldi.

Kazlıçeşme Abay Ortaokulu, öğretmenler ve öğrencilerden oluşturulan müzik gurubu yıl sonu etkinliği veliler tarafından alkışlarla ödüllendirildi.  Kazlıçeşme Kültür Merkezi Akdeniz Salonu’nda yapılan konser programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programın sunuculuğunu Mecra Nur Öztürk Yaptı. Müzik Öğretmenleri Ahmet Turan,Figen Doğru ve Murat Lebut’un sahnelediği programın açılış konuşması okul müdürü Gülsüm Çınar tarafından yapıldı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kazım Yoldaş ve birçok okul müdürünün katıldığı yıl sonu etkinlik konseri senfoni müziği ardından enstümantal  THM müziği ile başlamış oldu. Dilara Elim, Rümeysa Erbasan, Melike Aksan, Esra Erbil ve Ayşegül Özen elektro gitar Özgenç Sezen eşliğinde  müziklerini sundular. Gitar Gurubu Barış Manço’nun Dağlar Dağla şarkısını icra etti. Melike Aksoy ve Melike Aksan’ın müzikleri sonrasında 11 yaşındaki Şehriban Mansur kendi sazıyla iki şarkı icra etti ve hayli alkışlandı.

Müzik Öğretmenleri Ahmet Turan, Fiğen Doğru ve Murat Lebut, birlikte sahne alarak şarkı9 ve türküleriyle nefis bir müzik sunumu yaptılar. Öğretmenlerden Müge Uğur, saadet  Özmen ve Ufuk Yardımcı şarkılarını adeta profesyonel şarkıcılar gibi icra ettiler ve dakikalarca alkışlandılar.  Rümeysa Erbasan “ Ey Özgürlük “ isimli eseri icra ettikten sonra program başladığı mükemmellikte sona erdi. Okul Müdürü Gülsüm Çınar kapanış konuşması yaparak emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. ikiz kardeşler Ezgi ve Ece Çakırbey’in çiçek sununlarında, Gülsüm Çınar, tüm öğretmenlere birer buket çiçek hediyesinde bulundu. Okul Aile Birliği müdür Gülsüm Çınar’a özel olarak kutlama buketi sundu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.