SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır Muhalefeti eleştirdi

GÜNDEM 09.05.2015 - 11:35, Güncelleme: 09.05.2015 - 11:35
 

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır Muhalefeti eleştirdi

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, muhalefet partilerinin vaatlerinde ilişkin, "Rüyalarında bile görseler inanmayacakları vaatlerle vatandaşları kandırmaya çalışıyorlar" dedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır tüm gününü Zeytinburnu’nda ayırdı. Önce Erikli Baba Cem Evini ziyaret etti. Ardından 58.Bulvar Caddesinde Karanfil dağıttı esnaf ziyaretinde bulundu. Beştelsiz Seçim ofisini açan Bakan Bozkır son olarak Engelli Gençlerin askere uğurlanma gecesine katıldı. Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışında vatandaşlara hitap eden Bozkır,  muhalefet partilerinin vaatlerini eleştirdi. Bozkır, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemine işaret ederek, "Büyük emeklerle Türkiye'yi bu noktaya getirdik. Adeta koca bir kayayı sırtımızda kan ter içinde dağ tepesine taşıdık. Onu orada tutmak, taşımaktan daha da zor olacaktır. Tutamazsak, Türkiye geriye gidecek ve eskiden yaşadığımız günlerden daha kötüleriyle karşı karşıya kalacaktır. Onun için ilk olarak bütün kadrolarımızla oyumuzu kullanmamız lazım. Ne kadar çok oy kullanırsak, seçim sonucu o kadar lehimize olacaktır. Bu çok önemli. AK Parti nasılsa kazanır diye düşünmeyin" şeklinde konuştu. AK Parti'nin gerçekleştirdiği yatırımlardan bahseden Bozkır, engellilere verilen hizmetlere dikkati çekti. Bozkır, uzun zamandır iktidar olamayan partilerin akla hayale gelmeyen vaatlerde bulunduğunu anlatarak, şöyle devam etti: "Rüyalarında bile görseler inanmayacakları vaatlerle vatandaşları kandırmaya çalışıyorlar. Başbakanımızın da ifade ettiği gibi biz küçükken Binbir Gece Masalları'yla uyurduk. Şimdi Binbir Kemal masalları çıktı. Bunların hepsi latife. Hepsinin esas noktalanacağı yer seçim sandığıdır. Onlar konuşur, AK Parti yapar. İnşallah bu seçimlerde yüzde 55 oy almak için koşturacağız. Kadınlarımıza da güveniyoruz. Bozkır, daha sonra Bulvar Caddesi ve 48. Sokak'ta esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlara karanfil dağıtan Bozkır, dükkanlara tek tek girerek hatıra fotoğrafı çektirdi. AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği "Engelli ve aileleri ile temsili askerlik yemin töreni"ne katıldı.  Törene katılanları "Yüreği büyükler" olarak tanımlayan Bozkır, şu ifadeleri kullandı ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, muhalefet partilerinin vaatlerinde ilişkin, "Rüyalarında bile görseler inanmayacakları vaatlerle vatandaşları kandırmaya çalışıyorlar" dedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır tüm gününü Zeytinburnu’nda ayırdı. Önce Erikli Baba Cem Evini ziyaret etti. Ardından 58.Bulvar Caddesinde Karanfil dağıttı esnaf ziyaretinde bulundu. Beştelsiz Seçim ofisini açan Bakan Bozkır son olarak Engelli Gençlerin askere uğurlanma gecesine katıldı. Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışında vatandaşlara hitap eden Bozkır,  muhalefet partilerinin vaatlerini eleştirdi.

Bozkır, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemine işaret ederek, "Büyük emeklerle Türkiye'yi bu noktaya getirdik. Adeta koca bir kayayı sırtımızda kan ter içinde dağ tepesine taşıdık. Onu orada tutmak, taşımaktan daha da zor olacaktır. Tutamazsak, Türkiye geriye gidecek ve eskiden yaşadığımız günlerden daha kötüleriyle karşı karşıya kalacaktır. Onun için ilk olarak bütün kadrolarımızla oyumuzu kullanmamız lazım. Ne kadar çok oy kullanırsak, seçim sonucu o kadar lehimize olacaktır. Bu çok önemli. AK Parti nasılsa kazanır diye düşünmeyin" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin gerçekleştirdiği yatırımlardan bahseden Bozkır, engellilere verilen hizmetlere dikkati çekti. Bozkır, uzun zamandır iktidar olamayan partilerin akla hayale gelmeyen vaatlerde bulunduğunu anlatarak, şöyle devam etti: "Rüyalarında bile görseler inanmayacakları vaatlerle vatandaşları kandırmaya çalışıyorlar. Başbakanımızın da ifade ettiği gibi biz küçükken Binbir Gece Masalları'yla uyurduk. Şimdi Binbir Kemal masalları çıktı. Bunların hepsi latife. Hepsinin esas noktalanacağı yer seçim sandığıdır. Onlar konuşur, AK Parti yapar. İnşallah bu seçimlerde yüzde 55 oy almak için koşturacağız. Kadınlarımıza da güveniyoruz. Bozkır, daha sonra Bulvar Caddesi ve 48. Sokak'ta esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlara karanfil dağıtan Bozkır, dükkanlara tek tek girerek hatıra fotoğrafı çektirdi. AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği "Engelli ve aileleri ile temsili askerlik yemin töreni"ne katıldı.  Törene katılanları "Yüreği büyükler" olarak tanımlayan Bozkır, şu ifadeleri kullandı

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.