SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

58.Bulvar'da 3.Yaşındaki çocuğa motor çarptı

KÜLTÜR 01.12.2019 - 13:22, Güncelleme: 01.12.2019 - 13:22
 

58.Bulvar'da 3.Yaşındaki çocuğa motor çarptı

Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesi 58.Bulvar Caddesinin trafiğe kapalı bölümünde motosikletli kuryesinin kullandığı motor 3 yaşındaki kıza çarptı. Olayın ardından ilçe genelinde motorculara karşı çok sıkı bir denetim yapıldı.

Zeytinburnu 58 .Bulvar Caddesinin trafiğe kapalı bölümünde Akşam saatlerinde babası Hacı Toprak ile birlikte yürürken bir anda elini bırakan 3 yaşındaki kızı Betül'e, yayaların arasında ilerleyen 21 yaşındaki Fakrittin N.'nin yönetimindeki  motosiklet çarptı. Küçük kız, kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Kızın yakınları sürücüden şikayetçi olmadı. Sevk edilen Trafik Büro Amirliği ekibi rapor düzenledikten sonra bu bölgede 1 saat süreyle motosikletli yunus timleri görevlendirilerek, bu yolu kullanan motosiklet kuryeleri üzerinde denetim yaptı. Durdurulan 27 motosikletin araç ve sürücü belgeleri tek tek denetlendi. Bu motosikletlerden 5'i trafikten yasaklanırken, 11 sürücüsüne toplam 9 bin 743 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca 1 sürücünün sürücü belgesine el konuldu. Emniyet yetkilileri, motosikletlilere yönelik denetimlerin aralıklarla sürdürüleceğini bildirdi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesi 58.Bulvar Caddesinin trafiğe kapalı bölümünde motosikletli kuryesinin kullandığı motor 3 yaşındaki kıza çarptı. Olayın ardından ilçe genelinde motorculara karşı çok sıkı bir denetim yapıldı.

Zeytinburnu 58 .Bulvar Caddesinin trafiğe kapalı bölümünde Akşam saatlerinde babası Hacı Toprak ile birlikte yürürken bir anda elini bırakan 3 yaşındaki kızı Betül'e, yayaların arasında ilerleyen 21 yaşındaki Fakrittin N.'nin yönetimindeki  motosiklet çarptı. Küçük kız, kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Kızın yakınları sürücüden şikayetçi olmadı. Sevk edilen Trafik Büro Amirliği ekibi rapor düzenledikten sonra bu bölgede 1 saat süreyle motosikletli yunus timleri görevlendirilerek, bu yolu kullanan motosiklet kuryeleri üzerinde denetim yaptı. Durdurulan 27 motosikletin araç ve sürücü belgeleri tek tek denetlendi. Bu motosikletlerden 5'i trafikten yasaklanırken, 11 sürücüsüne toplam 9 bin 743 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca 1 sürücünün sürücü belgesine el konuldu. Emniyet yetkilileri, motosikletlilere yönelik denetimlerin aralıklarla sürdürüleceğini bildirdi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.