SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

15 Temmuz’da Şehitler için kulaç attılar

GÜNDEM 16.07.2021 - 10:39, Güncelleme: 16.07.2021 - 10:43
 

15 Temmuz’da Şehitler için kulaç attılar

Zeytinburnu Belediyesi Masterlar yüzme ekibi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Tekirdağ Süleymanpaşa’da düzenlenen etkinlikte kulaç atarak şehitleri andı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Spor müsabakalarının da yer aldığı etkinliklerde okçuluk ve yüzme yarışı yapıldı. Yüzme yarışına İstanbul’dan katılan 30 kişilik Zeytinburnu Belediyesi Masterlar yüzme ekibi, 1500 metrelik parkuru başarıyla tamamladı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Zeytinburnu Belediyesi Masterlar yüzme ekibi adına plaketi yüzücülerden Yüksel Sönmez’e verdi.
Zeytinburnu Belediyesi Masterlar yüzme ekibi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Tekirdağ Süleymanpaşa’da düzenlenen etkinlikte kulaç atarak şehitleri andı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Spor müsabakalarının da yer aldığı etkinliklerde okçuluk ve yüzme yarışı yapıldı.

Yüzme yarışına İstanbul’dan katılan 30 kişilik Zeytinburnu Belediyesi Masterlar yüzme ekibi, 1500 metrelik parkuru başarıyla tamamladı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Zeytinburnu Belediyesi Masterlar yüzme ekibi adına plaketi yüzücülerden Yüksel Sönmez’e verdi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.