SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

15 Temmuz Meydanı’nda Milli Maç Heyecanı

SPOR 19.06.2021 - 21:05, Güncelleme: 19.06.2021 - 21:11
 

15 Temmuz Meydanı’nda Milli Maç Heyecanı

Milli Takım’ın EURO 2020 şampiyonasında Galler ile oynadığı maç Zeytinburnu 15 Temmuz Meydan’ındaki dev ekranda canlı yayınlandı.

A Milli Futbol Takım EURO 2020’deki ikinci maçında Galler ile karşı karşıya geldi. Milli Takım için son derece kritik olan maç, Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’ndaki dev ekranda canlı yayınlandı. Zeytinburnulu vatandaşlar maçın heyecanını hep birlikte 15 Temmuz Meydanı’nda yaşadı. Maç öncesinde vatandaşlara Zeytinburnu Belediyesi tarafından Türk bayrağı, şapka, kek ve gazoz dağıtıldı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy da meydana gelerek maçı vatandaşlarla birlikte izledi. Ancak maçın 2-0 kaybedilmesi nedeniyle vatandaşlar meydanı üzgün terk etti. “BU MEYDANDA ÇOK BÜYÜK SEVİNÇLER YAŞAYACAĞIZ” Maç sonrasında kısa bir açıklama yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda hemşehrilerimizle birlikte milli maçımızı izledik. İsterdik ki, kazanalım ve hep birlikte galibiyet coşkusunu yaşayalım. Ama maalesef olmadı. Çok genç bir takımımız var. Bu şampiyonada olmadı ama inanıyorum ki, gelecek yıllarda büyük başarılara imza atacağız ve bu meydanda çok büyük sevinçler yaşayacağız.” dedi.
Milli Takım’ın EURO 2020 şampiyonasında Galler ile oynadığı maç Zeytinburnu 15 Temmuz Meydan’ındaki dev ekranda canlı yayınlandı.

A Milli Futbol Takım EURO 2020’deki ikinci maçında Galler ile karşı karşıya geldi. Milli Takım için son derece kritik olan maç, Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’ndaki dev ekranda canlı yayınlandı. Zeytinburnulu vatandaşlar maçın heyecanını hep birlikte 15 Temmuz Meydanı’nda yaşadı. Maç öncesinde vatandaşlara Zeytinburnu Belediyesi tarafından Türk bayrağı, şapka, kek ve gazoz dağıtıldı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy da meydana gelerek maçı vatandaşlarla birlikte izledi. Ancak maçın 2-0 kaybedilmesi nedeniyle vatandaşlar meydanı üzgün terk etti.

“BU MEYDANDA ÇOK BÜYÜK SEVİNÇLER YAŞAYACAĞIZ”

Maç sonrasında kısa bir açıklama yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda hemşehrilerimizle birlikte milli maçımızı izledik. İsterdik ki, kazanalım ve hep birlikte galibiyet coşkusunu yaşayalım. Ama maalesef olmadı. Çok genç bir takımımız var. Bu şampiyonada olmadı ama inanıyorum ki, gelecek yıllarda büyük başarılara imza atacağız ve bu meydanda çok büyük sevinçler yaşayacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.