SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

1100 Covid Hastasını iyileştiren Hastanenin sahibide Covid’e yakalandı

SAĞLIK 07.05.2020 - 19:34, Güncelleme: 07.05.2020 - 19:34
 

1100 Covid Hastasını iyileştiren Hastanenin sahibide Covid’e yakalandı

Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu ve Yönetim Kurulu Üyesi eşi Ecz. Nermin Urlu, Covid-19 tanısı koyulmuş ve yaklaşık bir aydır Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi’nde tedavi görmekteydi. Urlu Ailesinin tedavi süreçleri tamamlanarak alkışlar eşliğinde sahibi oldukları hastaneden taburcu edildiler.

Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu ve Yönetim Kurulu Üyesi eşi Ecz. Nermin Urlu, Ülke olarak geçirdiğimiz zor günlerin başından itibaren yaşlarının riskini dahi gözetmeksizin mesleklerinin vermiş olduğu mücadeleci ruhlarıyla hastanelerinde sahada hep yer aldılar, hasta tedavi eden hekim arkadaşları ve sağlık personelinin bu süreçte yanında olarak onlarla beraberdiler. Covid-19 tanıları konulduğu andan itibaren Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi’nde başarılı bir tedavi süreci geçirdiler. Avrasya Hastaneler Grubu toplamda 1100 covid tanısı koyulan hastayı doktorları, hemşireleri büyük gayret ve emeğiyle şifa ile taburcu ederek mutlu anların yaşanmasına sebep ve şahit oldular fakat bu süreçte Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu ve Yönetim Kurulu Üyesi eşi Ecz. Nermin Urlu’da Covid-19’a yakalandı. Op. Dr. Urlu, "Ben ve eşim Nermin Urlu yoğun geçirdiğimiz hastalık sürecini atlatmış, bugün sağlığımıza kavuşmuş ve taburcu olmuş bulunmaktayız. Vefakar sağlık çalışanlarımız bu süreçte kendilerini hiçbir şekilde geri çekmeyerek bizlerle fedakarca ve özveriyle iyileşmemiz için kendi sağlıklarını da riske atarak kahramanca görevlerini yapmışlardır. Sıkıntılı günlerden sonra yeniden yaşam ümidine kavuşmak çok güzel bir duygu" dedi.
Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu ve Yönetim Kurulu Üyesi eşi Ecz. Nermin Urlu, Covid-19 tanısı koyulmuş ve yaklaşık bir aydır Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi’nde tedavi görmekteydi. Urlu Ailesinin tedavi süreçleri tamamlanarak alkışlar eşliğinde sahibi oldukları hastaneden taburcu edildiler.

Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu ve Yönetim Kurulu Üyesi eşi Ecz. Nermin Urlu, Ülke olarak geçirdiğimiz zor günlerin başından itibaren yaşlarının riskini dahi gözetmeksizin mesleklerinin vermiş olduğu mücadeleci ruhlarıyla hastanelerinde sahada hep yer aldılar, hasta tedavi eden hekim arkadaşları ve sağlık personelinin bu süreçte yanında olarak onlarla beraberdiler. Covid-19 tanıları konulduğu andan itibaren Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi’nde başarılı bir tedavi süreci geçirdiler. Avrasya Hastaneler Grubu toplamda 1100 covid tanısı koyulan hastayı doktorları, hemşireleri büyük gayret ve emeğiyle şifa ile taburcu ederek mutlu anların yaşanmasına sebep ve şahit oldular fakat bu süreçte Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu ve Yönetim Kurulu Üyesi eşi Ecz. Nermin Urlu’da Covid-19’a yakalandı.

Op. Dr. Urlu, "Ben ve eşim Nermin Urlu yoğun geçirdiğimiz hastalık sürecini atlatmış, bugün sağlığımıza kavuşmuş ve taburcu olmuş bulunmaktayız. Vefakar sağlık çalışanlarımız bu süreçte kendilerini hiçbir şekilde geri çekmeyerek bizlerle fedakarca ve özveriyle iyileşmemiz için kendi sağlıklarını da riske atarak kahramanca görevlerini yapmışlardır. Sıkıntılı günlerden sonra yeniden yaşam ümidine kavuşmak çok güzel bir duygu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.