Zeytinburnu Belediye BaÅŸkanı Murat Aydın, Meclis Üyesi Metin Develi ve beraberindeki heyet ilk önce Belediye Konukevinde Kilis Belediye BaÅŸkanı Hasan Kara'yı ziyaret etti. Daha sonra iki belediye baÅŸkanı Kilis kent merkezinde esnafı ziyaret edip, alışveriÅŸ yaparak destek oldu.

Kilis Belediye BaÅŸkanı Hasan Kara, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın talimatıyla Zeytin Dalı Hareketi ile Kilis esnafına destek vermek için belediye baÅŸkanlarının kente gelmeye devam ettiÄŸini ifade ederek, "Zeytinburnu Belediye baÅŸkanımız Kilis'e geldi. Kendilerine Kilis halkı adına teÅŸekkür ediyorum. Kilis ve Türkiye tarihi anlar yaşıyor. Etrafımız terör örgütleri tarafından sarılmışken, cumhurbaÅŸkanımızın talimatıyla kahraman ordumuz, DEAÅž, PKK/YPG'yi bu bölgeden yok etti. Terör örgütlerinin arkasında maÅŸa tutan elleri de bitiriyor, bitirmeye devam ediyor. Biz cumhurbaÅŸkanımıza, hükümetimize ve ordumuza ÅŸükranlarımızı sunuyoruz. Esnaflarımız zor durumdayken belediyelerimiz Kilis'e gelerek alışveriÅŸ yapması sonucu ciddi katkı sunuyorlar" dedi.

Zeytinburnu Belediye BaÅŸkanı Murat Aydın ise Mehmetçik ve Kilis'e destek için geldiklerini belirterek "Ordumuz Afrin'de büyük bir destan yazdı. Kilis halkı da inanılmaz ve güzel bir duruÅŸ sergiledi. Ben Kilisli kardeÅŸlerimi tebrik ediyorum. Anlamlı bir süreçte bugün buraya geldik. Hareket tamamlanmış oldu. Kilis'te, huzur ve barış ortamını görmek bizleri gerçekten mutlu ediyor. Gelinen bu noktada anlamlı iÅŸlerin yapıldığını görüyoruz. Rabbim ülkemizde sıkıntı yaÅŸatmasın, birlik ve beraberliÄŸimizi bozmasın. Mutluyuz, Rabbim bu günlerimizi aratmasın. Ben cumhurbaÅŸkanımıza teÅŸekkür ediyorum" ÅŸeklinde konuÅŸtu. 
ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ