SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bakandan Huzurevine Anlamlı Ziyaret

SPOR 20.04.2008 - 20:19, Güncelleme: 20.04.2008 - 20:19
 

Bakandan Huzurevine Anlamlı Ziyaret

Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı Huzurevi'nde Yaşlılarla Bir Araya Gelen Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, "Yaşlıları Ziyaret Etmeyi Görev Olarak Görmüyorum. Onlardan Bir Şeyler Öğrenmek, Dualarını Almak Benim İçin Çok Daha Anlamlı" Dedi.

Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı Huzurevi'nde yaşlılarla bir araya gelen Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, "Yaşlıları ziyaret etmeyi görev olarak görmüyorum. Onlardan bir şeyler öğrenmek, dualarını almak benim için çok daha anlamlı" dedi. Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, AK Parti Kadın Kolları 2. Olağan Kongresi öncesi Zeytinburnu'ndaki Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı Huzurevi'ne bir ziyaret düzenledi. Bakan Çubukçu, İstanbul Sosyal Hizmetler Müdürü Seyfi Bozçelik ve vakıf yöneticileri tarafından kapıda karşılandı. Hastanenin Genel Sekreteri Silva Trika, Çubukçu'ya çiçek sundu. Yaşlılarla yemekte bir araya gelen Çubukçu, vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Huzurevi sakinleri ile yaşanan sıcak diyalogda vatandaşlar, Bakan Çubukçu'yu çok çalışıp yorulmaması konusunda tavsiyelerde bulundu. Bakan Çubukçu, "Burada çok mutluyuz, huzurluyuz" diyen huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi.   Bakan Çubukçu, huzurevlerini çok sevdiği için böyle bir ziyarette bulunduğunu belirterek, "Burası hem çok sevdiğim hem de kendimi çok iyi hissettiğim bir yer. Yaşlıları ziyaret ederken bunu görev olarak görmüyorum. Yani bu işlerden sorumlu bir bakan olarak gelmiyorum. Hem geleceğimize bakmak hem onlardan bir şeyler öğrenmek, dualarını almak benim için çok daha anlamlı. Buradaki ziyaretim bir aile ziyaretiydi, bir dost ziyaretiydi. Bu yüzden çok güzel vakit geçirdim" diye konuştu.  zeytinburnuhaber.org  
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı Huzurevi'nde Yaşlılarla Bir Araya Gelen Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, "Yaşlıları Ziyaret Etmeyi Görev Olarak Görmüyorum. Onlardan Bir Şeyler Öğrenmek, Dualarını Almak Benim İçin Çok Daha Anlamlı" Dedi.

Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı Huzurevi'nde yaşlılarla bir araya gelen Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, "Yaşlıları ziyaret etmeyi görev olarak görmüyorum. Onlardan bir şeyler öğrenmek, dualarını almak benim için çok daha anlamlı" dedi.
Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, AK Parti Kadın Kolları 2. Olağan Kongresi öncesi Zeytinburnu'ndaki Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı Huzurevi'ne bir ziyaret düzenledi. Bakan Çubukçu, İstanbul Sosyal Hizmetler Müdürü Seyfi Bozçelik ve vakıf yöneticileri tarafından kapıda karşılandı. Hastanenin Genel Sekreteri Silva Trika, Çubukçu'ya çiçek sundu. Yaşlılarla yemekte bir araya gelen Çubukçu, vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Huzurevi sakinleri ile yaşanan sıcak diyalogda vatandaşlar, Bakan Çubukçu'yu çok çalışıp yorulmaması konusunda tavsiyelerde bulundu. Bakan Çubukçu, "Burada çok mutluyuz, huzurluyuz" diyen huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi.

 
Bakan Çubukçu, huzurevlerini çok sevdiği için böyle bir ziyarette bulunduğunu belirterek, "Burası hem çok sevdiğim hem de kendimi çok iyi hissettiğim bir yer. Yaşlıları ziyaret ederken bunu görev olarak görmüyorum. Yani bu işlerden sorumlu bir bakan olarak gelmiyorum. Hem geleceğimize bakmak hem onlardan bir şeyler öğrenmek, dualarını almak benim için çok daha anlamlı. Buradaki ziyaretim bir aile ziyaretiydi, bir dost ziyaretiydi. Bu yüzden çok güzel vakit geçirdim" diye konuştu. 

zeytinburnuhaber.org
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.