SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

DİKKAT! Fırtına ve sağanak yağış uyarısı!

GÜNDEM 24.03.2008 - 15:32, Güncelleme: 24.03.2008 - 15:32
 

DİKKAT! Fırtına ve sağanak yağış uyarısı!

Yurdun iç ve batı kesimlerinde lodos fırtınası ile birlikte sağanak yağış geçişleri bekleniyor. Hava sıcaklığı yarın yağışla birlikte yurdun iç ve batı bölgelerinden başlayarak 6-8 derece azalacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, yurdun batı kesimlerinin bu akşam saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor. Marmara'nın batısı ile kıyı Ege'de kuvvetli lodos ile birlikte başlayacak sağanak yağışlar yarın Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey batısı ile Batı ve Orta Karadeniz'de etkisini sürdürecek. Rüzgar bu gece ve yarın yurdun iç ve batı kesimlerinde güney-güneybatı yönlerinden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek. Hava sıcaklığı yarın yağışla birlikte yurdun iç ve batı bölgelerinden başlayarak 6-8 derece azalacak. Yurdun iç ve batı kesimlerinde beklenen lodos fırtınası ile sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların oluşturacağı olumsuz şartlara karşı vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olmaları istendi. zeytinburnuhaber.og
Yurdun iç ve batı kesimlerinde lodos fırtınası ile birlikte sağanak yağış geçişleri bekleniyor. Hava sıcaklığı yarın yağışla birlikte yurdun iç ve batı bölgelerinden başlayarak 6-8 derece azalacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, yurdun batı kesimlerinin bu akşam saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor.

Marmara'nın batısı ile kıyı Ege'de kuvvetli lodos ile birlikte başlayacak sağanak yağışlar yarın Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey batısı ile Batı ve Orta Karadeniz'de etkisini sürdürecek.

Rüzgar bu gece ve yarın yurdun iç ve batı kesimlerinde güney-güneybatı yönlerinden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

Hava sıcaklığı yarın yağışla birlikte yurdun iç ve batı bölgelerinden başlayarak 6-8 derece azalacak.

Yurdun iç ve batı kesimlerinde beklenen lodos fırtınası ile sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların oluşturacağı olumsuz şartlara karşı vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olmaları istendi.

zeytinburnuhaber.og

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.