SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İstanbul'a kalleş tuzak

GÜNDEM 07.02.2008 - 21:07, Güncelleme: 07.02.2008 - 21:07
 

İstanbul'a kalleş tuzak

58 Bulvar Caddesi üzerinde bulunan bir döviz bürosunun önünde bir şüpheli paket ihbarı yapıldı. Polis olay yerine giderek çevre güvenliğini aldı. Vatandaşlar şüpheli paketten uzaklaştırılırken bomba uzman ekipleri de olay yerine çağrıldı

Zeytinburnu'nda bir döviz bürosunun önüne bırakılan şüpheli paketten zaman ayarlı bomba çıktı. 58 Bulvar Caddesi üzerinde bulunan bir döviz bürosunun önünde bir şüpheli paket ihbarı yapıldı. Polis olay yerine giderek çevre güvenliğini aldı. Vatandaşlar şüpheli paketten uzaklaştırılırken bomba uzman ekipleri de olay yerine çağrıldı. Şüpheli paketi inceleyen uzman ekipler poşet içerisine gizlenmiş bir düzeneğe rastladı. Saat 16.30'da patlamaya ayarlı ve içerisinde birkaç mermi ile bulunan bomba düzeneği polis tarafından etkisiz hale getirildi. 16.30'a ayarlı saatli bomba düzeneği polis tarafından patlamasına 15 dakika kala etkisiz hale getirilirken. Panik amaçlı konulduğu belirlenen bombanın tahrip gücünün düşük olduğu ancak patlaması halinde fırlayan mermilerin vatandaşlara zarar verebileceği belirlendi. Bomba düzeneği polis kriminal laboratuarına gönderildi. (Milliyet)
58 Bulvar Caddesi üzerinde bulunan bir döviz bürosunun önünde bir şüpheli paket ihbarı yapıldı. Polis olay yerine giderek çevre güvenliğini aldı. Vatandaşlar şüpheli paketten uzaklaştırılırken bomba uzman ekipleri de olay yerine çağrıldı
Zeytinburnu'nda bir döviz bürosunun önüne bırakılan şüpheli paketten zaman ayarlı bomba çıktı.

58 Bulvar Caddesi üzerinde bulunan bir döviz bürosunun önünde bir şüpheli paket ihbarı yapıldı. Polis olay yerine giderek çevre güvenliğini aldı. Vatandaşlar şüpheli paketten uzaklaştırılırken bomba uzman ekipleri de olay yerine çağrıldı. Şüpheli paketi inceleyen uzman ekipler poşet içerisine gizlenmiş bir düzeneğe rastladı.

Saat 16.30'da patlamaya ayarlı ve içerisinde birkaç mermi ile bulunan bomba düzeneği polis tarafından etkisiz hale getirildi. 16.30'a ayarlı saatli bomba düzeneği polis tarafından patlamasına 15 dakika kala etkisiz hale getirilirken.

Panik amaçlı konulduğu belirlenen bombanın tahrip gücünün düşük olduğu ancak patlaması halinde fırlayan mermilerin vatandaşlara zarar verebileceği belirlendi. Bomba düzeneği polis kriminal laboratuarına gönderildi. (Milliyet)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.