SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Hayden iNEGÖLSPOR Maçına !!

SPOR 05.03.2008 - 19:52, Güncelleme: 05.03.2008 - 19:52
 

Hayden iNEGÖLSPOR Maçına !!

Eyüpspor'u evinde deviren Zeytinburnuspor Geçen Haftada sarıyeri evinde çimlere gömmüştü..Galibiyet serisini devam ettirmek için bu maçı kazanmalıyız..

Zeytinburnusporumuz pazar günü kendi sahasında inegölspor ile karşılaşacak..Ligde kalmak için bu maçı mutlaka kazanmalıyız..Yeni başkanıyla güzel bir hava yakalayan takımımız bu havayı devam ettirmek istiyor.. Eyüpspor'u evinde deviren Zeytinburnuspor Geçen Haftada sarıyeri evinde çimlere gömmüştü..Galibiyet serisini devam ettirmek için bu maçı kazanmalıyız.. Takımımıza desdek olmak için İnegölspor'a sahayı dar etmek için Pazar günü saat 13:30 da Kendi evimizde oynayacağımız  karşılaşmada türbünlerde bütün zeytinburnu yerini almalıdır... Zeytinburnuspor maç hazırlıklarını tamamladı.. İnegölsporda hazırlıklar devamediyor.... İnegölspor Basın Sözcüsü Tahsin Hasanoğlu “Başarılı gidişimizi sürdürüceğiz” TFF İkinci Lig 1. Klasman Grubu takımlarından İnegölspor, hafta sonu Zeytinburnuspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. İnegölspor Basın Sözcüsü Tahsin Hasanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, son 3 haftadır sürdürdükleri çıkışı Zeytinburnuspor maçından da galip ayrılarak sürdürmek istediklerini söyledi. Teknik heyete ve futbolculara güvendiklerini dile getiren Hasanoğlu, ”Son 3 maçımızdan 2 beraberlik bir de galibiyet aldık. Zeytinburnu maçını da kazanarak başarılı gidişimizi sürdürmek istiyoruz” dedi. zeytinburnuhaber.org
Eyüpspor'u evinde deviren Zeytinburnuspor Geçen Haftada sarıyeri evinde çimlere gömmüştü..Galibiyet serisini devam ettirmek için bu maçı kazanmalıyız..

Zeytinburnusporumuz pazar günü kendi sahasında inegölspor ile karşılaşacak..Ligde kalmak için bu maçı mutlaka kazanmalıyız..Yeni başkanıyla güzel bir hava yakalayan takımımız bu havayı devam ettirmek istiyor..

Eyüpspor'u evinde deviren Zeytinburnuspor Geçen Haftada sarıyeri evinde çimlere gömmüştü..Galibiyet serisini devam ettirmek için bu maçı kazanmalıyız..

Takımımıza desdek olmak için İnegölspor'a sahayı dar etmek için Pazar günü saat 13:30 da Kendi evimizde oynayacağımız  karşılaşmada türbünlerde bütün zeytinburnu yerini almalıdır...

Zeytinburnuspor maç hazırlıklarını tamamladı..

İnegölsporda hazırlıklar devamediyor....

İnegölspor Basın Sözcüsü Tahsin Hasanoğlu “Başarılı gidişimizi sürdürüceğiz”


TFF İkinci Lig 1. Klasman Grubu takımlarından İnegölspor, hafta sonu Zeytinburnuspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.


İnegölspor Basın Sözcüsü Tahsin Hasanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, son 3 haftadır sürdürdükleri çıkışı Zeytinburnuspor maçından da galip ayrılarak sürdürmek istediklerini söyledi.


Teknik heyete ve futbolculara güvendiklerini dile getiren Hasanoğlu, ”Son 3 maçımızdan 2 beraberlik bir de galibiyet aldık. Zeytinburnu maçını da kazanarak başarılı gidişimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.



zeytinburnuhaber.org

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.