SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Patlamadan sonra sır oldu

GÜNDEM 07.02.2008 - 21:04, Güncelleme: 07.02.2008 - 21:04
 

Patlamadan sonra sır oldu

Zeytinburnu'nda patlama meydana gelen iş yerinin yakınındaki bir atölyede çalışan Mehmet Coşkun'un olaydan bu yana kayıp olduğu öne sürüldü.

Zeytinburnu'nda patlama meydana gelen iş yerinin yakınındaki bir atölyede çalışan Mehmet Coşkun'un olaydan bu yana kayıp olduğu öne sürüldü. Davutpaşa Maltepe Mahallesi Çifte Havuzlar Caddesi'ndeki bir iş yerinde meydana gelen patlamanın ardından polis ve itfaiye ekiplerinin olay yerindeki güvenlik önlemleri ile diğer görevlilerin olay yerindeki hasar tespit çalışmaları sürüyor. Büyükşehir Belediyesi görevlileri de bir iş makinesi ile enkaz alanını çalışmaya uygun hale getiriyor. Bu arada, patlama olan iş yerinin yakınındaki bir binada torna atölyesinde çalıştığı belirtilen Mehmet Coşkun'un (28) kardeşi Himmet Coşkun ile arkadaşı Murat Polat enkaz alanına gelerek, yetkililere Mehmet Coşkun'dan olaydan bu haber alamadıklarını bildirdiler. Himmet Coşkun, daha sonra kardeşi Mehmet Coşkun'un enkaz alanında bulunan telefonunun ve kazağının parçalarını basın mensuplarına gösterdi. Gazetecilerin soruları üzerine, patlama olan iş yeri yakınındaki bir torna atölyesinde çalışan kardeşinin olay gününden itibaren kayıp olduğunu anlatan Himmet Coşkun, şunları söyledi: ''Olaydan sonra bütün hastanelere ve Adli Tıp Kurumu'na başvurduk. Olay yerinde arama yaptık, insanlara sorduk, ancak Mehmet'in ne ölüsüne ne dirisine rastlayamadık. Mehmet'in yanında çalışan arkadaşı Ömer Poyraz'ın cesedini morgda ölü olarak gördük. Ancak Mehmet'i buradaki cesetler arasında teşhis edemedik.'' Kardeşinin cep telefonu ve kazağının parçaları ile ayakkabısını olay yerinde bulduklarını anlatan Himmet Coşkun, Adli Tıp Kurumu ile savcılık yetkililerin, kardeşinin ölenler arasında olup olmadığının, kimliği tespit edilemeyen cesetlere yapılacak DNA testinden sonra ortaya çıkacağını söylediklerini bildirdi.
Zeytinburnu'nda patlama meydana gelen iş yerinin yakınındaki bir atölyede çalışan Mehmet Coşkun'un olaydan bu yana kayıp olduğu öne sürüldü.

Zeytinburnu'nda patlama meydana gelen iş yerinin yakınındaki bir atölyede çalışan Mehmet Coşkun'un olaydan bu yana kayıp olduğu öne sürüldü.

Davutpaşa Maltepe Mahallesi Çifte Havuzlar Caddesi'ndeki bir iş yerinde meydana gelen patlamanın ardından polis ve itfaiye ekiplerinin olay yerindeki güvenlik önlemleri ile diğer görevlilerin olay yerindeki hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi görevlileri de bir iş makinesi ile enkaz alanını çalışmaya uygun hale getiriyor. Bu arada, patlama olan iş yerinin yakınındaki bir binada torna atölyesinde çalıştığı belirtilen Mehmet Coşkun'un (28) kardeşi Himmet Coşkun ile arkadaşı Murat Polat enkaz alanına gelerek, yetkililere Mehmet Coşkun'dan olaydan bu haber alamadıklarını bildirdiler.

Himmet Coşkun, daha sonra kardeşi Mehmet Coşkun'un enkaz alanında bulunan telefonunun ve kazağının parçalarını basın mensuplarına gösterdi. Gazetecilerin soruları üzerine, patlama olan iş yeri yakınındaki bir torna atölyesinde çalışan kardeşinin olay gününden itibaren kayıp olduğunu anlatan Himmet Coşkun, şunları söyledi:

''Olaydan sonra bütün hastanelere ve Adli Tıp Kurumu'na başvurduk. Olay yerinde arama yaptık, insanlara sorduk, ancak Mehmet'in ne ölüsüne ne dirisine rastlayamadık. Mehmet'in yanında çalışan arkadaşı Ömer Poyraz'ın cesedini morgda ölü olarak gördük. Ancak Mehmet'i buradaki cesetler arasında teşhis edemedik.''

Kardeşinin cep telefonu ve kazağının parçaları ile ayakkabısını olay yerinde bulduklarını anlatan Himmet Coşkun, Adli Tıp Kurumu ile savcılık yetkililerin, kardeşinin ölenler arasında olup olmadığının, kimliği tespit edilemeyen cesetlere yapılacak DNA testinden sonra ortaya çıkacağını söylediklerini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.