SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İstanbullular Bu uyarıya dikkat !!

GÜNDEM 19.02.2008 - 00:24, Güncelleme: 19.02.2008 - 00:24
 

İstanbullular Bu uyarıya dikkat !!

İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, elektrik kesintilerinde kombi ve doğal gaz kazanlarının kapatılması uyarısında bulundu.

Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle yaşanabilecek aksaklıklara karşı, 187 Doğal Gaz Acil Ekipleri ile İstanbul'da toplam 13 bin kilometrelik doğal gaz şebekesinin 7 gün 24 saat kontrol altında tutulduğunu belirtti. İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ekipleri en yüksek derecede alarm durumuna geçirdiklerini bildiren Aslan, şunları kaydetti: ''Şu anda gaz arzında elektrik kesintileri hariç hiçbir sıkıntı yaşanmıyor. İstanbul'un 40 noktasında 729 personelimiz ile 7 gün 24 saat doğal gaz arz güvenliğini ve devamlılığını sağlamak için çalışıyoruz. İGDAŞ 3 milyon 600 binin üzerinde doğal gaz abonesinin mağdur olmaması için her türlü önlemi almış durumda.'' Aslan, elektrik kesintilerinde abonelerin kombi ve kazanlarını kapalı konuma getirmelerinin çok büyük önem taşıdığını vurgulayarak, elektrik kesintisi sırasında cihazlar açık konumda bırakılırsa elektrik geldiğinde bölgesel anlamda aniden yüksek bir şekilde gaz çekişi olacağından, binaların önündeki servis kutularında birtakım sorunlar yaşanabileceğine dikkati çekti. Özellikle kentin Anadolu yakasında yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle vatandaşların kombi ve kazanlarını çalıştıramadıklarını ifade eden Aslan, elektrik problemlerinden dolayı doğal gaz kullanamayan vatandaşların ''187 Doğal Gaz Acil'' hattını ya da ''444 36 36'' çağrı merkezini arayarak İGDAŞ ekiplerini haberdar etmesini istedi. www.zeytinburnuhaber.org
İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, elektrik kesintilerinde kombi ve doğal gaz kazanlarının kapatılması uyarısında bulundu.

Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle yaşanabilecek aksaklıklara karşı, 187 Doğal Gaz Acil Ekipleri ile İstanbul'da toplam 13 bin kilometrelik doğal gaz şebekesinin 7 gün 24 saat kontrol altında tutulduğunu belirtti.

İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ekipleri en yüksek derecede alarm durumuna geçirdiklerini bildiren Aslan, şunları kaydetti: ''Şu anda gaz arzında elektrik kesintileri hariç hiçbir sıkıntı yaşanmıyor. İstanbul'un 40 noktasında 729 personelimiz ile 7 gün 24 saat doğal gaz arz güvenliğini ve devamlılığını sağlamak için çalışıyoruz. İGDAŞ 3 milyon 600 binin üzerinde doğal gaz abonesinin mağdur olmaması için her türlü önlemi almış durumda.''

Aslan, elektrik kesintilerinde abonelerin kombi ve kazanlarını kapalı konuma getirmelerinin çok büyük önem taşıdığını vurgulayarak, elektrik kesintisi sırasında cihazlar açık konumda bırakılırsa elektrik geldiğinde bölgesel anlamda aniden yüksek bir şekilde gaz çekişi olacağından, binaların önündeki servis kutularında birtakım sorunlar yaşanabileceğine dikkati çekti.

Özellikle kentin Anadolu yakasında yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle vatandaşların kombi ve kazanlarını çalıştıramadıklarını ifade eden Aslan, elektrik problemlerinden dolayı doğal gaz kullanamayan vatandaşların ''187 Doğal Gaz Acil'' hattını ya da ''444 36 36'' çağrı merkezini arayarak İGDAŞ ekiplerini haberdar etmesini istedi.

www.zeytinburnuhaber.org

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.